Μαθεύτηκε 6 χρόνια μετά: «Δεν το έχω πει ποτέ…» – Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Λιάγκα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

September 22, 2023

Μαθεύτηκε 6 χρόνια μετά: «Δεν το έχω πει ποτέ…» – Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Λιάγκα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής “Πρωινό”, σήμερα, Παρασκευή, το πρωί, για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Με αφορμή την έφεση του κατηγορούμενου που εκδικάζεται σήμερα και ζητά μείωση της ποινής του, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο βράδυ εκείνο που τραυματίστηκε βαρύτατα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και αποκάλυψε πρώτη φορά πως εκείνο το βράδυ ήταν μαζί.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν μαζί με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη το μοιραίο βράδυ

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά «ήμουν μαζί του εκείνο το βράδυ, δεν το έχω πει ποτέ. Ήμασταν μαζί σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα μια μεγάλη παρέα. Ήταν πορτιέρης στο συγκεκριμένο μαγαζί. Μετά είπαν πως θα πάνε σε άλλο μαγαζί, αλλά εγώ δούλευα το πρωί και δεν τους ακολούθησα. Ήμασταν μαζί, γελάγαμε, μιλάγαμε. Την άλλη μέρα το πρωί ξυπνάω και μαθαίνω την είδηση. Είναι θαύμα ότι ζει και όχι μόνο ότι ζει. Έδιναν πιθανότητες οι γιατροί να ζήσει και να είναι φυτό. Είναι απόλυτα λειτουργικός. Τον έχω δει, έχω μιλήσει. Είναι ο άνθρωπος εξαιρετικά καλά για όλο αυτό που του συνέβη».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης νοσηλεύτηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, για 3,5 μήνες, εκ των οποίων οι 2,5 μήνες ήταν στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας.

Οι θεράποντες ιατροί επεσήμαναν ότι υπήρχαν στιγμές που οι επιπλοκές ήταν πολλές και που κινδύνευσε η ζωή του, αλλά κατάφερνε κάθε φορά να αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τη βοήθειά τους.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αγγελίδη


Πηγή