“Δεν μπορώ να το ακούω αυτό το 2023”: Πυρ & μανία η Εβελίνα Νικόλιζα με αυτό που ξεστόμισε η Μαρία Σολωμού

September 26, 2023

“Δεν μπορώ να το ακούω αυτό το 2023”: Πυρ & μανία η Εβελίνα Νικόλιζα με αυτό που ξεστόμισε η Μαρία Σολωμού


Διαφ.

Αντιδράσεις προκάλεσαν όσα είπε η Μαρία Σολωμού για τις αισθητικές επεμβάσεις, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από την Εβελίνα Νικόλιζα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή youtuber, στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, δεν έκρυψε την έντονη της αντίθεση με την άποψη που εξέφρασε δημόσια η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

«Θέλω να πω κάτι. Την αγαπώ πάρα πολύ την Μαρία Σολωμού αλλά ένιωσα ότι άκουγα έναν μακρινό θείο ή μια μακρινή γιαγιά, μιας και αυτές τις ημέρες το χρησιμοποιούμε αρκετά, σε ένα πασχαλινό τραπέζι να λέει: «καλά, η Μαρία του Γιάννη μα γονείς δεν έχει για να της πει». Δεν μπορώ να το ακούω αυτό το 2023! Ότι δηλαδή θα πρέπει οι γονείς να αποφασίζουν για έναν ενήλικο άνθρωπο τι θα κάνει στο σώμα του», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Και συνέχισε: «Μου ακούγεται πολύ ακραίο. Νομίζω ότι το έχουμε αφήσει πολύ πίσω μας αυτό, θέλω να πιστεύω. Εγώ, αν βλέπω κορίτσια που κάνουν πράγματα που νιώθουν ότι τα χρειάζονται και αν μια κοπέλα βάζει ένα filler και νιώθει ωραία… ας βάλει χίλια filler! Δηλαδή στη δική μου καθημερινότητα που με πειράζει; Δηλαδή ακόμα και αν δεν μας αρέσει αισθητικά, γιατί έχει σημασία το αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει εμάς».


Πηγή