“Ήμασταν κολλητές με τη Δήμητρα, αλλά δεν με κάλεσε στον γάμο της. Ξέρω το παρελθόν της & την πρώην σχέση της”

September 26, 2023

“Ήμασταν κολλητές με τη Δήμητρα, αλλά δεν με κάλεσε στον γάμο της. Ξέρω το παρελθόν της & την πρώην σχέση της”


Διαφ.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» όπου εξομολογήθηκε τον λόγο που δεν ήταν καλεσμένη στο γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για τη Δήμητρα Βαμβακούση και αποκάλυψε πως δεν την κάλεσε στον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο παρόλο που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους.

«Δεν με έχει καλέσει στον γάμο της. Στο Survivor ήμασταν κολλητές, είχαμε πολύ καλές σχέσεις και ξέρω και το παρελθόν της. Σαν αθλήτρια και εκείνη με γνώριζε οπότε γνωριζόμασταν από πιο παλιά. Ο καθένας μπορεί να θέλει να ζήσει κάποιες στιγμές όπως τις αισθάνεται ο ίδιος. Δεν θα το κρίνω εγώ αυτό. Σαν άνθρωπος εγώ δεν είμαι έτσι. Θέλω να έχω ανθρώπους που αγαπάω και γνωρίζω δίπλα μου.

Με τον Σπύρο έχουμε μιλήσει πολύ πριν βγάλει το τραγούδι του, γνώριζα την σχέση τους με την Δήμητρα από πριν. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήρα θέση και ούτε πρόκειται να πάρω θέση τώρα για το συγκεκριμένο κομμάτι και είναι ένα από τα γεγονότα τα οποία μου χρέωσε εμένα η Δήμητρα, ότι δηλαδή δεν πήρα θέση. Όταν έχεις όμως δύο φίλους, δεν μπορείς να είσαι μόνο στη μία πλευρά. Θα πρέπει να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση και αυτό κράτησα. Η Δήμητρα θεώρησε ότι έπρεπε να πάρω θέση όσον αφορά το τραγούδι που έχει βγει, εγώ δεν ήθελα να πάρω και δεν πήρα. Θεωρώ ότι είναι και οι δυο φίλοι μου και δεν θα το έκανα ποτέ ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα:


Πηγή