Θρηνεί λίγες ώρες μετά τον γάμο της: Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός της συζύγου του Ντάνου για την πεθερά της

September 27, 2023
Λίγες ώρες μετά τον γάμο της, η σύζυγος του Ντάνου θρηνεί: Ένας συγκλονιστικός αποχαιρετισμός από εκείνη για την πεθερά της.

Θρηνεί λίγες ώρες μετά τον γάμο της: Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός της συζύγου του Ντάνου για την πεθερά της


Διαφ.

Μόλις μία ημέρα μετά τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δήμητρα Βαμβακούση, ο “Ντάνος” έζησε την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής του, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα.

Δήμητρα Βαμβακούση: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του Ντάνου

Μια ημέρα μετά την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, ο νικητής του Survivor 2017 και η σύζυγός του βυθίστηκαν σε βαρύ πένθος. Μάλιστα, η κηδεία της Ράνιας θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη ή Παρασκευή στην Σκιάθο.

Η Δήμητρα Βαμβακούση αποχαιρέτησε την πεθερά της με μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο κείμενο που δημοσίευσε αναφέρει όσα έλεγε η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, όταν οι μέρες ήταν δύσκολες και ο πόνος ήταν αφόρητος.

Ντανομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας την πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: δεν θα του περάσει κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει.

Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς, έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση:

Δήμητρα


Πηγή