«Με τον Στέφανο είμαστε ενθουσιασμένοι, έχουμε πολλά να προσφέρουμε στη χώρα», λέει ο σύντροφος του Κασσελάκη

September 30, 2023

«Με τον Στέφανο είμαστε ενθουσιασμένοι, έχουμε πολλά να προσφέρουμε στη χώρα», λέει ο σύντροφος του Κασσελάκη


Διαφ.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ, ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Πρωινό”, μίλησε για τη νέα του ζωή στην Ελλάδα, δηλώνοντας ενθουσιασμένος και ξεκαθάρισε ότι η ζωή τους δεν ήταν μόνο γυμναστήριο και καφές.

Όπως υπογράμμισε «έχει αλλάξει η ζωή μας με ωραίο τρόπο, είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία, νομίζω ότι θα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι και νομίζω ότι θα μας επιτρέψει να αποδείξουμε στη χώρα ότι έχουμε πολλά να προσφέρουμε».

Η ζωή του Τάιλερ Μακμπέθ όταν λείπει ο Στέφανος Κασσελάκης

Ερωτηθείς για το τι κάνει τώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης λείπει αρκετές ώρες, απάντησε πως «έχω τη δική μου ζωή εκτός από όσα κάνει ο Στέφανος, έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα, όπως και εκείνος έχει τις δικές του. Είχαμε επαγγελματικές ζωές και πριν έρθουμε στην Ελλάδα, η ζωή μας δεν είναι γυμναστήριο και έξοδοι. Η ζωή μας δεν είναι όπως νομίζατε, μόνο γυμναστήριο και καφές. Εργαζόμαστε όλη την ημέρα. Είχαμε πολύ έντονες καριέρες μέχρι αυτή τη στιγμή και είμαστε προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε».

Όσον αφορά το εάν έχει αλλάξει η ζωή τους μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι «προσπαθούμε να έχουμε λίγη ιδιωτικότητα και να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με όλα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω στην Ελλάδα και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και για τους δυο μας».

Η ζωή του Τάιλερ Μακμπέθ στην Ελλάδα


Πηγή