Μαθεύτηκαν τα νέα για τον Γιώργο Μαρίνο: Η απομόνωση, το ειδικό κέντρο, οι άνθρωποι που τον φροντίζουν & η καθημερινότητα

October 1, 2023

Μαθεύτηκαν τα νέα για τον Γιώργο Μαρίνο: Η απομόνωση, το ειδικό κέντρο, οι άνθρωποι που τον φροντίζουν & η καθημερινότητα


Διαφ.

Πολλά ερωτηματικά περιτριγυρίζουν την παρούσα κατάσταση και τις δραστηριότητες του αξιόλογου καλλιτέχνη, Γιώργου Μαρίνου.

Η εκπομπή “Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα” και πιο συγκεκριμένα ο Πάνος Κατσαρίδης επέλεξε να επικοινωνήσει με τα άτομα που φροντίζουν τον ηθοποιό και καλλιτέχνη τα τελευταία χρόνια, προσπαθώντας να ρίξει φως στην καθημερινότητά του.

Γιώργος Μαρίνος: Όσα κάνει μέσα στη μέρα του

Σύμφωνα με την αναφορά της εκπομπής στο Mega, ο Γιώργος Μαρίνος ζει μια ήρεμη ζωή στο σπίτι της οικογένειας Θωμάκου, έχοντας το δικό του δωμάτιο. Κάνει φυσιοθεραπεία δύο φορές την εβδομάδα σε ένα ειδικό κέντρο για αυτό τον λόγο.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακούει μουσική, με ιδιαίτερη αδυναμία στους Γιώργο Νταλάρα, Στέλιο Καζαντζίδη και Δημήτρη Μητροπάνο. Απολαμβάνει τις βραδινές βόλτες με το αυτοκίνητο, με το Σούνιο να αποτελεί έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς.

Επιλέγει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας:

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που επιλέγει να κρατήσει τις αναμνήσεις του σε ένα κουτί και να απομονωθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, δείχνοντας προσεκτικός στη διατήρηση της ηρεμίας του.

Ακολουθεί απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή