Δύσκολες ώρες για τον Χάρη Βαρθακούρη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του – Το χειρουργείο & η ανάρρωσή του

October 1, 2023

Δύσκολες ώρες για τον Χάρη Βαρθακούρη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του – Το χειρουργείο & η ανάρρωσή του


Διαφ.

Πρόσφατα, ο Χάρης Βαρθακούρης υποβλήθηκε σε μια επέμβαση, όπως αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτησή του. Αν και ο γνωστός τραγουδοποιός δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη υγειονομική περιπέτεια, ενημέρωσε τους followers του ότι επιστρέφει στις εμφανίσεις του. Εκτός από τις ημερομηνίες των μελλοντικών του εμφανίσεων, αναφέρθηκε και στην περίοδο ανάρρωσης που αντιμετωπίζει.

Χάρης Βαρθακούρης: Ακολουθεί η ανάρτησή του

«Πάντα ήθελα κι εγώ να ανεβάσω μια αφίσα στην οποία μεταξύ κανονικών εμφανίσεων (σε μαγαζιά και χώρους που μπορούν να έρθουν όσοι το επιθυμούν) να αναφέρονται και οι ενδιάμεσες πριβέ εμφανίσεις (σε ιδιωτικούς χώρους, μόνο για καλεσμένους).

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το κάνουν όσοι το κάνουν (ας με συγχωρέσουν που το διακωμωδώ οι συνάδελφοι) αφού είναι μόνο για μερικούς εκλεκτούς και είναι άσκοπο να το διαφημίζεις σε κόσμο που δεν μπορεί να έρθει να το παρακολουθήσει ούτως ή άλλως!

Οκ, αντιλαμβάνομαι ίσως τη διάθεση…περιαυτολογίας.

Ωστόσο αυτό το διάστημα που ξεκουράζομαι και αναρρώνω από μια επέμβαση που έκανα πριν λίγες μέρες, μπορώ πλέον να το επιχειρήσω κι εγώ, χωρίς καμία ντροπή.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

ΥΓ. Η Ζυρίχη στις 14/10 δεν είναι πλάκα.

Είναι η μέρα που επιστρέφω στο κουρμπέτι και στους αγωνιστικούς χώρους! Θα είμαστε με τον Giannis vardis».


Πηγή