Συγκλονίζουν τα λόγια της Ανθής Πριοβόλου: «Χάνεται ο χρόνος, θέλεις να μπεις στον τάφο με το παιδί σου»

October 1, 2023

Συγκλονίζουν τα λόγια της Ανθής Πριοβόλου: «Χάνεται ο χρόνος, θέλεις να μπεις στον τάφο με το παιδί σου»


Διαφ.

H Ανθή Πριοβόλου σε συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής “Επί τόπου” στο OPEN, χθες, Σάββατο, το μεσημέρι, μίλησε για την δολοφονία του γιου της.

Όπως υπογράμμισε η πρώην “Μις Ελλάς” “με τη δολοφονία του γιου μου φεύγει, χάνεται ο χρόνος. Δηλαδή μαθαίνεις σιγά σιγά ότι αναπνέεις. Θέλεις να μπεις στον τάφο με το παιδί σου. Με καλούν από τη ΓΑΔΑ για να μου πουν ότι έπιασαν τον πραγματικό αυτουργό και ότι τον έχουν δώσει στη δικαιοσύνη. Ώσπου να πάω να ελέγξω την κατάσταση και να πάρω πληροφορίες, η ανακρίτρια τον είχε αφήσει έξω, με περιοριστικούς όρους, τους οποίους δεν τηρούσε και… του βγάζει και απαλλακτικό βούλευμα”.

Η Ανθή Πριοβόλου δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του γιου της

Και συμπληρώνει η Ανθή Πριοβόλου “τέσσερα χρόνια μετά, έχω καταφέρει και έχω βγάλει ένταλμα σύλληψης και το πιάνουν τον πραγματικό αυτουργό στην Αλβανία. Δεν είχα παντρευτεί. Τώρα θα ήμουν νεκρή (σ.σ. αν είχα παντρευτεί), γιατί θα είχα δικαίωμα στα περιουσιακά. Η περιουσία που έφτιαξα εγώ ήταν η αιτία για να σκοτώσουν το παιδί μου. Ένα παιδάκι με 32 χρόνια διαφορά, τι να κάνει, τον αγαπάει τον σύζυγο του. Μετά κατάλαβα όμως ότι ο μόνος που αγάπησα στη ζωή είναι ο γιος μου”.

Όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, μετά την απώλεια του γιου της, σημείωσε “το χειρότερο όλων, μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση που έχω περάσει, είναι πως ζητάω τα οστά του παιδιού μου και δεν μου τα δίνουν. “Όποιος θέλει τα οστά, θα τα πληρώσει” μου απαντάνε. Μου ζητάνε 40.000 ευρώ για να πάρω τα οστά του παιδιού μου. Δεν με αφήσαν να χαρώ το παιδί μου, αλλά δεν με αφήνουν ούτε να έχω τα οστά του. Δεν ζω πλέον τη ζωή που μου φόρεσαν”.


Πηγή