Μπέος για την επίθεση σε πλημμυροπαθή: «Εγώ είμαι άντρας, όχι λουλού. Εσείς τις διαφορές σας λύστε τες με καλσόν»

October 1, 2023

Μπέος για την επίθεση σε πλημμυροπαθή: «Εγώ είμαι άντρας, όχι λουλού. Εσείς τις διαφορές σας λύστε τες με καλσόν»


Διαφ.

Ο Αχιλλέας Μπέος, που καταγράφηκε σε βίντεο να ασκεί βία σε πλημμυροπαθή, μίλησε για το επεισόδιο στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Δεκατιανοί”, σήμερα, Κυριακή, το πρωί.

Όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος Βόλου, που φαίνεται αμετανόητος για την πράξη του, «τι να γίνουμε; Λουλούδες;. Αν σας βρίσουν τη μάνα, πείτε του “ευχαριστώ”. Εμείς μεγαλώσαμε με αυτές τις αρχές».

Αμετανόητος ο Αχιλλέας Μπέος που χτύπησε πλημμυροπαθή

Απαντώντας στην ερώτηση εάν οι διαφορές λύνονται με τα χέρια, ο δήμαρχος Βόλου απάντησε με ειρωνικό ύφος «όχι, λύνονται με καλσόν».

«Σταύρωσον μεν, άκουσον δε», επεσήμανε και πρόσθεσε «οι άντρες διαπληκτίζονται και όποιος έχει άδικο ζητά συγγνώμη», υπενθυμίζοντας ότι ο 26χρονος πλημμυροπαθής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, ζήτησε συγγνώμη από τον δήμαρχο, ενώ ισχυρίστηκε ότι του την «έστησαν», προκειμένου να τραβήξουν το βίντεο.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι έστρεψε μάνικα με πίεση νερού κατά γνωστού δικηγόρου του Βόλου, έξω από το εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του, Νίκου Παπαπέτρου.

Η απαξίωση του Αχιλλέα Μπέου σε Στέφανο Κασσελάκη και Νίκο Ανδρουλάκη

Αναφερόμενος στους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, Στέφανο Κασσελάκη και Νίκο Ανδρουλάκη, οι οποίοι επέκριναν τη στάση του, προσπαθώντας να εμπλέξουν και την κυβέρνηση στην πολιτική αντιπαράθεση, ο Αχιλλέας Μπέος σημείωσε «δεν έχω καμία στήριξη από κανέναν και δεν τους έχω ανάγκη. Δεν τους βλέπω. Τον Ανδρουλάκη με τον Κασσελάκη εμετό μου έρχεται να κάνω».


Πηγή