“Μου ζητάνε 40.000€ για να πάρω τα οστά του παιδιού μου”: Ξεσπά η πρώην Μις Ελλάς για τη δολοφονία του γιου της

October 2, 2023

“Μου ζητάνε 40.000€ για να πάρω τα οστά του παιδιού μου”: Ξεσπά η πρώην Μις Ελλάς για τη δολοφονία του γιου της


Διαφ.

Η τραγική δολοφονία του 24χρονου Ακρίτα συγκλόνισε την κοινωνία και αφήνει βαθιά πληγή στην καρδιά μας. Οι λέξεις της μητέρας του και πρώην Μις Ελλάς, Ανθής Πριοβόλου, μας υπενθυμίζουν την αναγκαιότητα να δράσουμε γρήγορα και αποφασιστικά ενάντια στην βία και την αδικία. Χάνεται πολύτιμος χρόνος, και αυτό που μένει πίσω είναι ένας νέος άνθρωπος που δεν είχε την ευκαιρία να ζήσει τη ζωή του. Ας σταθούμε ενωμένοι και ας ελπίσουμε ότι κάποια μέρα η βία θα εξαφανιστεί από τη ζωή μας και ότι κανένας γονιός δεν θα πρέπει ποτέ να θάψει το παιδί του.

Ανθή Πριοβόλου: Τα όσα ανέφερε

«Με καλούν από τη ΓΑΔΑ για να μου πουν ότι έπιασαν τον πραγματικό αυτουργό και ότι τον έχουν δώσει στη δικαιοσύνη. Ώσπου να πάω να ελέγξω την κατάσταση και να πάρω πληροφορίες, η ανακρίτρια τον είχε αφήσει έξω με περιοριστικούς όρους τους οποίους δεν τηρούσε και του βγάζει και απαλλακτικό βούλευμα» ανέφερε αρχικά η Ανθή Πριοβόλου για τη δολοφονία του γιου της το 2004.

«Τέσσερα χρόνια μετά έχω καταφέρει και έχω βγάλει ένταλμα σύλληψης και το πιάνουν τον πραγματικό αυτουργό στην Αλβανία. Και το ελληνικό κράτος είπε με απλά λόγια “αφήστε τον ελεύθερο χρόνο, εμείς έχουμε τελειώσει”» συμπλήρωσε.

«Δεν θέλησε το εφετείο να έρθει Ελλάδα να δικαστεί»!

Στην ερώτηση ποιος πιστεύει ότι είναι ο αυτουργός της δολοφονίας του γιου της, το πρώην μοντέλο απάντησε « είχα πει ότι είναι ο Τοκάι, αυτός που δεν θέλησε το εφετείο να έρθει Ελλάδα να δικαστεί».

Σχετικά με τον χωρισμό από τον πρώην σύντροφό της και πρώην υπουργό, Ιπποκράτη Σαββούρα, που απεβίωσε το 2017, σχολίασε ότι «τώρα θα ήμουν νεκρή (σ.σ. αν είχα παντρευτεί) γιατί θα είχα δικαίωμα στα περιουσιακά. Η περιουσία που έφτιαξα εγώ ήταν η αιτία για να σκοτώσουν το παιδί μου».

«Ένα παιδάκι με 32 χρόνια διαφορά, τι να κάνει, τον αγαπάει τον σύζυγο του. Μετά κατάλαβα όμως ότι ο μόνος που αγάπησα στη ζωή είναι ο γιος μου».

«Το χειρότερο όλων, μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση που έχω περάσει, είναι πως ζητάω τα οστά του παιδιού μου και δεν μου τα δίνουν. “Όποιος θέλει τα οστά, θα τα πληρώσει” μου απαντάνε. Μου ζητάνε 40.000 ευρώ για να πάρω τα οστά του παιδιού μου. Δεν με αφήσαν να χαρώ το παιδί μου αλλά δεν με αφήνουν ούτε να έχω τα οστά του. Δεν ζω πλέον τη ζωή που μου φόρεσαν» ανέφερε ακόμη, η Ανθή Πριοβόλου στο Open.


Πηγή