“Αυτό το σημείωμα ήταν στο κομοδίνο της από τα 8 μου”: Συγκινεί η Κατερίνα Γκαγκάκη για τη νεκρή μητέρα της

October 2, 2023
Αυτό το σημείωμα βρισκόταν στο κομοδίνο μου από τα 8 μου χρόνια. Η Κατερίνα Γκαγκάκη με συγκινεί για τον θάνατο της μητέρας της.

Αυτό το σημείωμα ήταν στο κομοδίνο της από τα 8 μου: Συγκινεί η Κατερίνα Γκαγκάκη για τη νεκρή μητέρα της


Διαφ.

Με μια συγκινητική ανάρτηση, η Κατερίνα Γκαγκάκη τιμά τη μνήμη της μητέρας της, που απεβίωσε, συμπτωματικά, την 1η Οκτωβρίου, ημέρα που εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Στην ανάρτησή της, αποκαλύπτει πως για πολλά χρόνια, στο κομοδίνο της μητέρας της, βρισκόταν ένα γράμμα που είχε γράψει η ίδια όταν ήταν ακόμα παιδί.

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η συγκινητική ανάρτηση της

Αυτό το σημείωμα ήταν στο κομοδίνο της μαμάς μου από την ημέρα που το έγραψα, στα 8 μου, μέχρι την ημέρα που έφυγε, στα 74 της.

Να πω μόνο κάτι σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Να τους φροντίζετε τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας της ζωής σας όσο τους έχετε. Είναι η δύναμη, η μνήμη, η ρίζα και η προοπτική σας. Αλλά να φροντίζετε και τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, κάθε πτυχής της ζωής σας και κάθε ομάδας. Είναι η βάση, το ξεκίνημα και τα θεμέλια. Και είναι σπουδαίο πράγμα να σεβόμαστε τα θεμέλια, τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ακολουθεί η ανάρτηση:


Πηγή