Αποθέωση για τη σειρά «Ο Γιατρός»: Tο Twitter υποκλίθηκε στις ερμηνείες του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη & του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

October 2, 2023
Το Twitter έκανε θριαμβευτική αναφορά στις ερμηνείες του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στη σειρά Ο Γιατρός.

Αποθέωση για τη σειρά Ο Γιατρός: Tο Twitter υποκλίθηκε στις ερμηνείες του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη & του Βλαδίμηρου Κυριακίδη


Διαφ.

Ο Γιατρός είναι η νέα σειρά του Alpha, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, που έκανε πρεμιέρα χθες, Κυριακή το βράδυ και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αποθεώθηκαν οι ερμηνείες που έκαναν Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι από τους πιο κορυφαίους γιατρούς, αρκετά απόμακρος από τους ασθενείς και μέλημά του είναι να θεραπευτούν. Αυτό, όμως, προκαλεί αντιδράσεις ιδίως από τους συναδέλφους του που αντιδρούν με τον τρόπο που λειτουργεί.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι ο πατέρας ενός ασθενούς, που έχασε τη ζωή του στην κλινική και πιστεύει πως ο θάνατός του οφείλεται σε ιατρικό λάθος, γι’ αυτό πυροβολεί τον Ανδρέα Βρεττό, για να αποδώσει δικαιοσύνη.

Ο Γιατρός συγκέντρωσε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού

Οι χρήστες του Twitter υποκλίθηκαν στις ερμηνείες των Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και Βλαδίμηρου Κυριακίδη.


Πηγή