Ντράπηκε και η ντροπή: «Πέθαναν» τον Βασίλη Καρρά στο Twitter – «Να έχουμε σεβασμό στην κατάστασή του»

October 2, 2023

Ντράπηκε και η ντροπή: «Πέθαναν» τον Βασίλη Καρρά στο Twitter – «Να έχουμε σεβασμό στην κατάστασή του»


Διαφ.

Ο Βασίλης Καρράς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την υγεία του, αλλά τις προηγούμενες ημέρες διαδόθηκε μία ψευδή είδηση στο Twitter ότι έχει φύγει από τη ζωή.

Ειδικότερα, γράφτηκε στην πλατφόρμα ότι «Πέθανε ο Βασίλης Καρράς» και η φήμη άρχισε να αναπαράγεται στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα πολλοί να την πιστέψουν.

Μάλιστα, στη ψευδή είδηση χρησιμοποιήθηκε και hashtag του «Fame Story» για να πάρει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση.

Άμεση ήταν η αντίδραση του τραγουδιστή, Γρηγόρης Κωτσόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι «είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται».

Ο Βασίλης Καρράς παλεύει για τη ζωή του

Όσον αφορά τις φήμες που τον ήθελαν υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές, ο Βασίλης Καρράς απάντησε με χιούμορ «με πιάνει φαγούρα με αυτά. Άστο τώρα».

Το πρόβλημα υγείας του Βασίλη Καρρά

Ο καλλιτέχνης υποβλήθηκε, αρχές Νοεμβρίου του περασμένου έτους, σε χειρουργική επέμβαση, στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής είχε αισθανθεί αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου της Κρήτης και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε το neakriti.gr, ο τραγουδιστής είχε νοσηλευτεί σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Βασίλης Καρράς φωτογραφήθηκε, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, φανερά αδυνατισμένος, αλλά χαμογελαστός, δίπλα σε έναν άλλο άνδρα.

Ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης ανάρτησε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Twitter και το συνόδευσε με τη λεζάντα «Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς !! Είναι καλά , έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του».

Τον ίδιο μήνα, ο δήμαρχος Θερμαϊκού δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφίες σε ουζερί της Περαίας, μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του στον δήμο Θερμαϊκού.

Μπροστά στη συμφωνία ήταν και ένα ακόμα τραγουδιστής, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, που χαριτολογώντας ο κ. Τσαμασλής τον χαρακτήρισε «ενορχηστρωτή» της υποψηφιότητας του Βασίλη Καρρά.


Πηγή