Έκοψε «μαχαίρι» 2 πράγματα και έχασε 11 κιλά: H Ηλιάκη αποκάλυψε πόσα κιλά είναι σήμερα & το μυστικό της για άψογη σιλουέτα

October 2, 2023

Έκοψε «μαχαίρι» 2 πράγματα και έχασε 11 κιλά: H Ηλιάκη αποκάλυψε πόσα κιλά είναι σήμερα & το μυστικό της για άψογη σιλουέτα


Διαφ.

H Μαρία Ηλιάκη, μπορεί στο παρελθόν να είχε μερικά κιλά παραπάνω, αλλά κατάφερε, όχι μόνο να τα χάσει, αλλά και να τα διατηρήσει, τα τελευταία χρόνια.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια απάντησε σε ερώτηση ακολούθου, πόσα κιλά είναι και ποιο πρόγραμμα γυμναστικής ακολουθεί.

Η Μαρία Ηλιάκη έχει πάρει δυο κιλά

Όπως υπογράμμισε «αυτή τη στιγμή είμαι 61 κιλά. Τα κανονικά μου κιλά είναι τα 59. Είμαι συν δυο κιλά. Έχω φτάσει και 57 αλλά δεν είναι υγιές. Τα κανονικά μου κιλά είναι τα 59. Γυμνάζομαι. Είχα τρεις μήνες να γυμναστώ. Ξεκίνησα όμως πάλι τη Δευτέρα. Μπήκα σε πρόγραμμα. Ξεκίνησα το περπάτημά μου, τις δυναμικές μου ασκήσεις κτλ».

Στο παρελθόν η Μαρία Ηλιάκη ζύγιζε 70 κιλά, γεγονός που έπαιζε το μεγαλύτερο ρόλο στη ψυχολογία της, αλλά πλέον έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει τι πρέπει να τρώει.

Η μάχη της Μαρίας Ηλιάκη για την απώλεια κιλών

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ!, είχε επισημάνει «μου αρέσει πολύ το φαγητό και μου αρέσει πολύ να τσιμπολογάω, θυμάμαι ότι η μαμά μου μου έκρυβε όλα τα γλυκά στο σπίτι και πάντα τα έβρισκα. Ήταν ο μόνιμος τσακωμός μας. Μου έλεγε “βρε παιδάκι μου, μην τρως, έχεις περιφέρεια”. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι έχω θέμα με το φαγητό, όχι κανένα τρελό θέμα, απλώς δεν μπορούσα να πειθαρχήσω. Έβλεπα και τις άλλες παρουσιάστριες που φορούσαν τα στενά και έλεγα “τι, εγώ δεν θα βάλω ποτέ στενά;”. Και βρέθηκε ένας άγιος άνθρωπος, που με έχει αναλάβει, ειδικός σωματικής διάπλασης, με τον οποίο στην αρχή κάναμε γυμναστική και μετά διατροφή. Καλά, τον πρώτο χρόνο μαρτύρησε, γιατί δεν μπορούσα να πειθαρχήσω, με έμαθε να τρώω σωστά, αυτό είναι το σημαντικό… Έχω μάθει αυτά τα τρία χρόνια τι μου πάει και τι δεν μου πάει. Ξέρω πως αν πιω κρασί ένα βράδυ, το επόμενο βράδυ θα είμαι συν ένα κιλό. Θα φάω, ας πούμε, καρότο και κοτόπουλο, αλλά δε ζω μια ζωή έτσι, με καρότο, αγγούρι και κοτόπουλο. Τρώω κανονικά. Έχω τις ελεύθερες μέρες, απλά με έχει βάλει σε ένα πρόγραμμα. Το αυτοκίνητο είναι γεμάτο ταπεράκια. Γιατί, επίσης, άλλη πολύ κακιά συνήθεια είναι ότι έτρωγα συνέχεια έξω. Τώρα έχω σταματήσει να τρώω έξω. Μαγειρεύω σπίτι».

Μαρία Ηλιάκη κιλά


Πηγή