Με θέα Ακρόπολη & σικάτη διακόσμηση: Το σπίτι της Μαρίας Βοσκοπούλου στο κέντρο της Αθήνας είναι ένα μίνιμαλ παλάτι

October 3, 2023

Με θέα Ακρόπολη & σικάτη διακόσμηση: Το σπίτι της Μαρίας Βοσκοπούλου στο κέντρο της Αθήνας είναι ένα μίνιμαλ παλάτι


Διαφ.

Η Μαρία Βοσκοπούλου μένει μόνη της σε ένα κομψό σπίτι στο κέντρο της πρωτεύουσας και μοιράζεται στο Ιnstagram στιγμιότυπα από το εσωτερικό του

Δεδομένου ότι διαθέτει έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram, συχνά μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Μέσα από αυτές είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το σπίτι της.

Η Μαρία έχει επιλέξει να ζει στο κέντρο της Αθήνας και το σπίτι της όπως μπορούμε να διακρίνουμε είναι φωτεινό, ζεστό , ευρύχωρο και το έχει διακοσμήσει με το σικ γούστο της. Στο σαλόνι υπάρχει ένας σικάτος μπεζ καναπές με μαξιλάρια σε κίτρινο και καφέ, ενώ ένα λευκό χαλί δένει αρμονικά τον χώρο.

Μαρία Βοσκοπούλου

Ένας μεγάλος καθρέφτης με vintage αισθητική και πίνακες στον τοίχο προσφέρουν ηρεμία και χαλαρότητα στο χώρο ενώ το σπίτι διαθέτει μεγάλες μπαλκονόπορτες.

«Κανείς δεν λέει ότι θα ήθελε το παιδί του να γίνει ηθοποιός, για τους ευνόητους λόγους. Επειδή έχουμε βιώσει αυτόν τον δρόμο και είναι πάρα πολύ δύσκολος κατά τα άλλα ευλογημένος. Δεν ήταν διακαής επιθυμία, αλλά βλέπεις ότι το παιδί έχει μεγαλώσει μέσα στην μουσική, στην τέχνη, εγώ είχα και την πολιτική, είναι φυσικό επόμενο. Την Μαρία από μικρή την έβλεπες ότι ανέβαινε στη σκηνή του σχολείου, και έλαμπε, εγώ και ο Τόλης ήμασταν αυστηροί κριτές «για να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα». Το έβλεπες όμως ότι «το ζούσε».

Αυτό ή εξελίσσεται ή μένει σε μία σταθερή κατάσταση. Είπαμε με τον Τόλη, να κάνει αυτό που αγαπάει. Ο Τόλης ήταν ένας τεράστιος καλλιτέχνης, ένας «μύθος» για τον κόσμο, μία παρουσία πολύ δυνατή, και μία μαμά εκτεθειμένη στη δημόσια ζωή. Θέλαμε να ζει η Μαρία σε ένα πολύ «κανονικό» τρόπο ζωής. Θέλω να πιστεύω ότι έχει πάρει τα στοιχεία αυτά που της δώσαμε, θέλω να είναι ευτυχισμένη», δήλωσε πρόσφατα η μητέρα της για τη Μαρία Βοσκοπούλου.

Δείτε στιγμιότυπα από το σπίτι της:

Μαρία Βοσκοπούλου Μαρία Βοσκοπούλου


Πηγή