Σία Βοσκανίδου: «Όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα είναι δύσκολο να κάνεις σχέση, οι άντρες σε φοβούνται»

October 3, 2023
Όταν είσαι μία γυναίκα που έχεις εξαιρετική εμφάνιση, είναι δύσκολο να βρεις σχέση, καθώς οι άντρες σε αντιμετωπίζουν με φόβο.

Σία Βοσκανίδου: Όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα είναι δύσκολο να κάνεις σχέση, οι άντρες σε φοβούνται


Διαφ.

Η Σία Βοσκανίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην καριέρα της μετά το The Bachelor, το τραγούδι και τη συμπεριφορά των ανδρών σε εκείνη.

Η Σία Βοσκανίδου θα συμμετείχε σε talent show

width=292

Σχετικά με το τραγούδι, η μελαχρινή καλλονή υπογράμμισες πάντα μου άρεσε, αλλά επαγγελματικά μετά το Bachelor, αφού είχα βγάλει το “Δεν γίνεται”, που το είχα γράψει μέσα στη βίλα. Και μετά μου έγινε η πρόταση να τραγουδήσω σε ένα κέντρο και έτσι συνεχίζω την πορεία μου, ενώ για το ενδεχόμενο συμμετοχής σε μουσικό talent show, επεσήμανε θα πήγαινα σε σόου μουσικής τύπου “Fame Story”, που είναι ριάλιτι.

width=300

Για την τηλεόραση, η Σία Βοσκανίδου αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση, μετά το “The Bachelor”, αλλά δεν ευδοκίμησε, ενώ για το μόντελινγκ πρόσθεσε δεν μπορείς να ζεις στην Ελλάδα από το μόντελινγκ, πρέπει να το κάνεις σαν χόμπι.

Ερωτηθείσα για το ποιον θα διάλεγε ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Παναγιώτη Βασιλάκο, απάντησε: εμφανισιακά εννοείται ότι ο Παναγιώτης είναι κούκλος, είναι για Χόλιγουντ, αλλά νομίζω ότι θα ταίριαζα περισσότερο με Αλέξη Παππά.

width=300

Η σχέση της Σίας Βοσκανίδου με τους άνδρες

Για τη σχέση της με τους άνδρες, ανέφερε όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα, είναι δύσκολο να κάνεις σχέση, γιατί πολλοί άντρες έχουν ανασφάλειες, σαν να σε φοβούνται. Και εμένα μου το έχουν βγάλει αυτό πολλοί άνδρες, όχι λίγοι.

Σία


Πηγή