Χαρδαλιάς: «Έχω αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορώ να ανταποκριθώ, αγαπώ την ευθύνη»

October 3, 2023
Ο Χαρδαλιάς δηλώνει ότι έχει αποδείξει την ικανότητά του να ανταποκρίνεται σε δύσκολες στιγμές και ότι αγαπά την ευθύνη.

Χαρδαλιάς: Έχω αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορώ να ανταποκριθώ, αγαπώ την ευθύνη


Διαφ.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές και την υποψηφιότητά τους στην Περιφέρεια Αττικής.

Όπως υπογράμμισε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Αττική Μπροστά” αγαπώ την ευθύνη, έχω αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορώ να ανταποκριθώ. Οτιδήποτε αφορά τα προβλήματα των πολιτών θα είναι και αρμοδιότητα και ευθύνη μου και διαβεβαίωσε ότι καθημερινά θα βρίσκεται στο πεδίο, στο πλευρό του πολίτη σε κάθε Δήμο.

Μεγάλη η εμπειρία του Νίκου Χαρδαλιά στην Αυτοδιοίκηση

Σχετικά με τη θήτευση του στα κοινά, από την 12ετή δημαρχία του στο Βύρωνα, όπου πραγματοποίησε το 96,4% των δεσμεύσεων μου, στη συνέχεια της εκλογή του ως περιφερειακός σύμβουλος και τέλος ως υπουργός, επεσήμανε ότι τώρα έχει αποκτήσει συνολική εικόνα της λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού.

Όσον αφορά την αλληλεπικάλυψη αρμοδιοτήτων, ο Νίκος Χαρδαλιάς παρατήρησε την ανάγκη ύπαρξης ενός υπευθύνου για να λογοδοτεί κιόλας, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανοιχτούν και νέοι δρόμοι για την υλοποίηση των απαιτούμενων, τονίζοντας πρέπει να συμφωνήσουμε ότι τα ζητήματα αυτά δεν λύνονται στη λογική των αρμοδιοτήτων, αλλά στη λογική των δυνατοτήτων και συμπλήρωσε πως γνωρίζει τι πρέπει να γίνει για να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω αγκυλώσεις του κράτους και γραφειοκρατικές διαδικασίες που αφήνουν τις μελέτες στα συρτάρια και τα έργα στα μισά.

Για την πανδημία, σημείωσε πως ό,τι κάναμε στην πανδημία και πετύχαμε, θα κάνουμε και στη διαχείριση της κατάστασης και δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στο σχέδιο του για τη δημιουργία Παρατηρητηρίου, που θα υπάγεται στον Περιφερειάρχη.

Έτοιμος να σηκώσει τα μανίκια ο Νίκος Χαρδαλιάς

Τέλος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής κατέληξε για την εκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής είμαι έτοιμος να το κάνω και ξέρω και θέλω και μπορώ. Έχω αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορώ να αντεπεξέλθω, έχω μία ικανότατη ομάδα ανθρώπων και ο κόσμος κουράστηκε με τις αναλύσεις. Θέλει ένα πράγμα: λύσεις.

Ο


Πηγή