Η Πετρουτσέλι κατακεραυνώνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κάνει κωλοτούμπα…. Έκανε λάθη και ήμουν μάρτυρας»

October 3, 2023
Η Πετρουτσέλι επικρίνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αναποδογυρίζει…. Έκανε παραβάσεις και ήμουν παρών.

Η Πετρουτσέλι κατακεραυνώνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κάνει κωλοτούμπα…. Έκανε λάθη και ήμουν μάρτυρας


Διαφ.

H Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, σήμερα, Τρίτη, τα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς έχει συνεργαστεί μαζί της.

Αρχικά, η Ελεονώρα Μελέτη υπογράμμισε μόνο εγώ έχω την αίσθηση που έχω; Της έκανε ο άνθρωπος μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση και δεν πήραμε καμία σαφή απάντηση. Πήραμε μια απάντηση που εμένα μου βγάζει ένα μπέρδεμα μέσα της, ότι θέλει να απαντήσει σε πράγματα που έχουν ειπωθεί, χωρίς να τα επαναλάβει και όποιος πάρει το μήνυμα, το πήρε.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι κατακεραυνώνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Από την πλευρά της, η Φλορίντα Πετρουτσέλι επεσήμανε η Κωνσταντίνα είχε πάει στην Ελένη και είχε ζητήσει συγγνώμη, είχε πει ότι “ντρέπομαι κάποιες φορές που συναντώ παλιούς συνεργάτες μου”. Πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικό. Τώρα, νιώθω ότι κάνει κωλοτούμπα και υποστηρίζει όλα αυτά που έκανε, λέγοντας ότι είναι λάθη που της χρεώθηκαν και ότι δεν είναι έτσι ακριβώς.

Και συνέχισε η συνεργάτιδα και κουμπάρα της Ελεονώρας Μελέτη υπάρχει κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία και πρέπει να ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς στους συνεργάτες σου. Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν κι εγώ ήμουν και μάρτυρας. Καλό θα ήταν όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, να μην την ανοίγει αυτή την κουβέντα, γιατί κάθε φορά νιώθω ότι της γυρίζει μπούμερανγκ. Μετά από αυτή τη συνέντευξη, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι η Κωνσταντίνα δεν έχει καταλάβει σχεδόν τίποτα από όλα αυτά που έχουν ειπωθεί.

Η


Πηγή