Η πρώτη “αντίδραση” του Βασίλη Καρρά με τις ψευδείς ειδήσεις για την υγεία του: ” Ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα”

October 3, 2023

Η πρώτη “αντίδραση” του Βασίλη Καρρά με τις ψευδείς ειδήσεις για την υγεία του: ” Ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα”


Διαφ.

Ο Βασίλης Καρράς είναι ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα που αφορούν την υγεία του και την μάχη που δίνει για τη ζωή του.

Οι λόγοι της ενόχλησης του Βασίλη Καρρά

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του τραγουδιστή, κ. Κωτσόπουλος, υπογράμμισε στην εκπομπή “Πρωινό” σήμερα, Τρίτη, «ο Βασίλης εκλαμβάνει με το πλέον θετικό τρόπο το ενδιαφέρον του κόσμου και την αγάπη προς το πρόσωπό του. Γνωρίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνον και ότι έχει συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνει. Όμως είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με την ανακύκλωση ψευδών ειδήσεων που αφορούν την κατάσταση της υγείας του. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ενοχλείται από τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν σαν τον πρωταγωνιστή μιας τιτάνιας μάχης. Δεν είναι έτσι. Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος είναι, που δίνει το δικό του αγώνα, όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια κατάσταση…».

Ο Βασίλης Καρράς δίνει μάχη με αξιοπρέπεια

Υπενθυμίζεται ότι ο αδερφός του, πριν μερικές μέρες, είχε επισημάνει στην ίδια εκπομπή για την υγεία του ότι «όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν, κάναμε καλαμπούρι πάνω. Μέρα πάρα μέρα, κάθε μέρα πάνω είμαι. Στον αδερφό μου δίπλα. Συζητάμε, κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας. Βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό. Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο! Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες».

Ενοχλημένος ο Βασίλης Καρράς


Πηγή