«Δεν έβγαλε σταγόνα αίμα»: Τούμπα όλα με την 50χρονη Άννα που βρέθηκε νεκρή στο κρεοπωλείο

October 3, 2023

«Δεν έβγαλε σταγόνα αίμα»: Τούμπα όλα με την 50χρονη Άννα που βρέθηκε νεκρή στο κρεοπωλείο


Διαφ.

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου κηδεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ευηνοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας η άτυχη 50χρονη Λουμπιάνα-Άννα Μπατσεβάνι, που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι, την περασμένη Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Η άτυχη γυναίκα διέμενε στην περιοχή με τα δυο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της τα τελευταία δύο χρόνια, από τότε δηλαδή που ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία, μετά από τον χωρισμό με το σύζυγό της.

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Αναζητούνται τα αίτια της τραγωδίας

Στην προσπάθεια να ρίξουν φως στον τραγικό θάνατο της 50χρονης, οι αρχές πήραν το υλικό από τις κάμερες προκειμένου να εξετάσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ το κατάστημα σφραγίστηκε για να εξεταστεί η κρεατομηχανή και από πραγματογνώμονα.

Όσον αφορά τη «φονική» κρεατομηχανή, δεν επρόκειτο για μία απλή μηχανή του κιμά που βλέπουμε συνήθως στα κρεοπωλεία, αλλά για μία μεγάλη κρεατομηχανή, με μεγάλο στόμιο για την επεξεργασία του κρέατος, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Η άτυχη γυναίκα, στην προσπάθεια να καθαρίσει τη μηχανή, ενεργοποίησε την ασφάλεια από τον πίνακα προκειμένου να «πάρει» μία βόλτα και να τη διευκολύνει. Ωστόσο, η μοίρα τής έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς με μία ξαφνική της κίνηση, ενεργοποίησε κατά λάθος το μηχάνημα, το οποίο την εγκλώβισε και τη χτύπησε στον αυχένα. «Δεν έβγαλε σταγόνα αίμα», σύμφωνα με τον πατέρα του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος μίλησε στο STAR.

«Θα είμαστε δίπλα στην οικογένεια για ό,τι χρειαστεί»

Η αδελφή και ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου τόνισαν ότι «θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια για ό,τι χρειαστεί», μιλώντας στο STAR, με την αδελφή του επιχειρηματία να υπογραμμίζει πως «έχουμε και εμείς οικογένεια και κατανοούμε τον πόνο των συγγενών της» 50χρονης γυναίκας.


Πηγή