«Έφυγες…κλαίω γιατί δεν είναι ντροπή»: Θρηνεί η Φωτεινή Δάρρα, η σπαρακτική ανάρτηση στο instagram

October 4, 2023
Αποχώρησες… κλαίω επειδή δεν είναι αίσχος: Έχει θρηνήσει η Φωτεινή Δάρρα, με τη συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram.

Έφυγες…κλαίω γιατί δεν είναι ντροπή: Θρηνεί η Φωτεινή Δάρρα, η σπαρακτική ανάρτηση στο instagram


Διαφ.

Μία πολύ δύσκολη ημέρα είναι η σημερινή για την Φωτεινή Δάρρα, καθώς σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Τη δυσάρεστη είδηση είχε κάνει γνωστή η ίδια η μουσικός την περίοδο που συμμετείχε στο J2US, αποκαλύπτοντας πως η μαμά της αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της.

Φωτεινή Δάρρα: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της για τον έναν χρόνο από τον θάνατο της μητέρας της

Το πρωί της Τρίτης 3 Οκτωβρίου, η Φωτεινή Δάρρα προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα.

Αυτά τα μάτια… ένα χρόνο έχω να τα δω. Έφυγες. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να είμαι ακέραιη, αντισυμβατική, ιδεολογική. Σε ευχαριστώ που με άφησες να σε αμφισβητήσω, με έκανες να διεκδικώ την ελευθερία μου και την αλήθεια, να παλεύω για το καλό και το διαφορετικό, να χορεύω στις χαρές και στις λύπες μου, να κλαίω γιατί δεν είναι ντροπή να πονάμε, να πέφτω και να σηκώνομαι.

Αλλά πάνω από όλα με έμαθες να είμαι μαμά. Σ’ αγαπώ μανούλα. Δεν ξεχνιέσαι- και να ήθελες. #εναςχρονος #ημαμαμου #mymom #rip, έγραψε η Φωτεινή Δάρρα.


Πηγή