«Χθες μου τηλεφώνησε, σήμερα έφυγε από τη ζωή»: Θρήνος για τον Αντώνη Κανάκη, η σπαρακτική ανάρτηση & το αντίο

October 4, 2023

«Χθες μου τηλεφώνησε, σήμερα έφυγε από τη ζωή»: Θρήνος για τον Αντώνη Κανάκη, η σπαρακτική ανάρτηση & το αντίο


Διαφ.

Ο Αντώνης Κανάκης με μία μακροσκελή του ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, αποχαιρέτησε τον Παναγιώτη Σταματόπουλο,ο οποίος έχασε τη ζωή του, πριν από λίγες ημέρες.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο Happy Day, όταν ενημέρωσε στον αέρα της εκπομπής πως ο στενός συνεργάτης της εκπομπής άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη για τον Παναγιώτη Σταματόπουλο

Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε για την τραγική αυτή είδηση.

Όπως υπογραμμίζει: «Σήμερα το μεσημέρι βρήκα μια αναπάντητη κλήση από τον φίλο μου Παναγιώτη Σταματόπουλο και χαμογέλασα.

Με τον Παναγιώτη γνωριζόμαστε από την εποχή του ΑΜΑΝ. Μοντέρ στο επάγγελμα.

Δεν φαντάζεστε πόσα από τα πράγματα που έχετε παρακολουθήσει διαχρονικά στην τηλεόραση έχουν περάσει από τα χέρια του.

Τον λάτρεψα από την πρώτη στιγμή και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Καταπληκτικός στη δουλειά του και πάνω απ’ όλα θαυμάσιος άνθρωπος. Πάντα γελαστός, πρόθυμος, υπεύθυνος, ευσυνείδητος. Ένας πραγματικός λεβέντης. Γι’ αυτό και τόσα χρόνια κρατήσαμε μία πολλή όμορφη και ουσιαστική επαφή και φιλία.

Του τηλεφώνησα μόλις είδα την κλήση αλλά δεν απάντησε και του έστειλα μήνυμα: «Φίλε τώρα είδα την κλήση σου. Σε πήρα αλλά δεν απάντησες. Πάρε με όποτε θέλεις…». Με πήρε μετά από λίγο αλλά δεν ήταν ο Παναγιώτης. Ήταν η γυναίκα του, η Μαρία. Έκλαιγε… Σήμερα έγινε η κηδεία του».

Συντετριμμένος ο Αντώνης Κανάκης


Πηγή