Με μαντήλι, μαύρα γυαλιά & γρι ελληνικά στη Μύκονο η Αθηνά Ωνάση: Η κατακερματισμένη περιουσία & η απομόνωση

October 5, 2023

Με μαντήλι, μαύρα γυαλιά & γρι ελληνικά στη Μύκονο η Αθηνά Ωνάση: Η κατακερματισμένη περιουσία & η απομόνωση


Διαφ.

Στη Μύκονο βρέθηκε η Αθηνά Ωνάση, παρέα με πολλές φίλες της και έκανε μία απέλπιδη προσπάθεια να κρυφτεί, φορώντας ένα μαντήλι.

Η Αθηνά Ωνάση είχε να έρθει στην Ελλάδα από το 2006. Ζει σε μία κωμόπολη της Ολλανδίας απομονωμένη και άνθρωποι που την έχουν γνωρίσει, αναφέρουν ότι κρατάει τις αποστάσεις συναισθηματικά με την Ελλάδα και για αυτό μάλιστα έχει πουλήσει από κοσμήματα μέχρι σπίτια που ήταν συνδετικός κρίκος. Μάλιστα, από άποψη δεν έμαθε ποτέ ελληνικά και δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, γιατί είναι κάτι που την πληγώνει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο Πέτρος Νάζος είπε ότι η χρυσή κληρονόμος έφτασε στη Μύκονο το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου με ιδιωτικό αεροσκάφος. Το απόγευμα της ίδιας μέρας έκανε βόλτα στα σοκάκια του νησιού και ένας φίλος του δημοσιογράφου την είδε. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Νέζος, ο φίλους του «είδε τέσσερις σωματοφύλακες και μία κοπέλα με γυαλιά, καπέλο και μαντίλι. Κατάλαβε ότι κάτι είναι και πράγματι ήταν η Αθηνά».

Έως τώρα δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Αθηνάς από την επίσκεψή της στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η Αθηνά Ωνάση δεν θέλει καμία σχέση με την Ελλάδα!

Η μοναδική επιζήσασα κληρονόμος της μητέρας της Χριστίνας και του θρύλου παππού της Αριστοτέλη, συνεχίζει αποτελεί τη συνέχεια ενός μύθου, ο οποίος όμως προτιμά να μην βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Η Αθηνά εδώ και μία δεκαετία έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής. Σε ελάχιστα κοσμικά καλέσματα είναι παρούσα. Πριν από δύο χρόνια την είχαμε δει ως καλεσμένη σε κοσμικό γάμο στο Μόντε Κάρλο, αρκετά αλλαγμένη, από μία φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει μαζί της η Γιάννα Νταρίλη μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Ψιψίκα.

Η 38χρονη Αθηνά είναι αφοσιωμένη μόνο στα άλογά της, στο κτήμα που έχει δημιουργήσει στην Ολλανδία και στο εκτροφείο στη Βραζιλία. Έχει φυσικά την διαχείριση στο εξωτερικό και στην Ελλάδα μέσω του Ιδρύματος Ωνάση της οικογενειακής περιουσίας. Μόνο που δεν έχει κρατήσει τις επαύλεις και τα διαμερίσματα που είχε στην Ευρώπη η μητέρα της, ενώ έχει πουλήσει αρκετά προσωπικά αντικείμενα και κοσμήματά της και πλέον η περιουσία της έχει πέσει στο 1 δις ευρώ!

Επειδή δεν ανοίγεται παρά μόνο σε λίγους καλούς της φίλους, δεν γνωρίζουμε αν αυτή η νέα της ζωή μετά από τα 11 χρόνια σχέσης με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο που έληξε ξαφνικά λόγω της απιστίας του, την κάνει ευτυχισμένη.

Εκείνος πάντως δείχνει και δημόσια τη νέα του οικογενειακή ευτυχία. Ποζάρει χαρούμενος με τη σύζυγό του Ντενίς Σεβέρο και τα δύο τους παιδιά αλλά και την μεγαλύτερη κόρη του Βίβιαν από τον πρώτο του γάμο η οποία και μεγάλωσε μαζί με την Αθηνά.


Πηγή