“Αν γράψω κάτι για το δικό της παιδί”: Τα χυδαία σχόλια που εξόργισαν τη Δανάη Μπάρκα & η σκληρή απάντηση

October 5, 2023

“Αν γράψω κάτι για το δικό της παιδί”: Τα χυδαία σχόλια που εξόργισαν τη Δανάη Μπάρκα & η σκληρή απάντηση


Διαφ.

Η Δανάη Μπάρκα αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει σχετικά με τον ανταγωνισμό μεταξύ των γυναικών που παρατηρεί συχνά.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη της Ελίνας Κέφη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αλλά και τα όσα δήλωσε για το μπούλινγκ.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε σχόλια που και η ίδια λαμβάνει από γυναίκες που χαρακτηρίζονται από σκληρότητα και χυδαιότητα.

«Υπάρχει παιδιά και αυτό το “έλα, τόσο μικρή”, :έλα, είσαι μικρή ακόμα”. Αυτό το πράγμα, όταν κάποιος άνθρωπος ονειρεύεται κάτι, άσχετα αν το λες με καλοσύνη, είναι κι αυτό περίεργο. Οποιοσδήποτε τρόπος με τον οποίο προσπαθείς να επέμβεις ή να αλλάξεις το μυαλό κάποιου, είναι περίεργο και αμήχανο», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα: «Το μεγαλύτερο μπούλινγκ το κάνουν οι γυναίκες στις γυναίκες»

Και συνέχισε: «Το μεγαλύτερο μπούλινγκ το κάνουν οι γυναίκες στις γυναίκες. Τα πιο σκληρά λόγια τα λένε οι γυναίκες στις γυναίκες, δεν τα λένε άντρες. Εμένα τα πιο σκληρά, αιχμηρά και χυδαία σχόλια μού τα κάνουν γυναίκες. Μάλιστα, κάποιες γυναίκες που, όταν μπαίνω στο προφίλ τους, έχουν και παιδιά. Δηλαδή μετά αναρωτιέμαι και λέω: «αν εγώ μπω και γράψω κάτι για το δικό της παιδί, θα μπει στη θέση της δικής μου μαμάς;». Δηλαδή θα μπει στη θέση ενός ανθρώπου που έχει οικογένεια, πληγώνεται, στεναχωριέται;».

«Τα πιο σκληρά σχόλια τα κάνουν πάντα γυναίκες. Και δεν θα πω ότι το μίσος φέρνει θυμό γιατί αντίστοιχα και εμείς όλοι που εκτιθέμεθα, θα μπορούσαμε να μπούμε σε αυτά τα προφίλ και να αρχίσουμε και να ρίχνουμε. Γιατί όντως φέρνει θυμό αυτό τα πρώτα λεπτά και μετά λες «γιατί να γίνω ίδια». Όμως, όταν εσύ πας να κάνεις το ίδιο ή όταν απαντάς, σοκάρονται κιόλας».

«Είναι σοκαριστικό. Ωστόσο να ξεχωρίζουμε, γιατί και με το political correct έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο, τι είναι όντως μπούλινγκ και τι μπορεί να ειπωθεί μέσα σε μια κουβέντα ή με τι τρόπο. Γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο που φοβόμαστε να πούμε και το «αγάπη μου, έβγαλες γκρι μαλλάκια;». Τρέμουμε», είπε ολοκληρώνοντας η Δανάη Μπάρκα.


Πηγή