25 ετών, χορεύτρια, με νύχια 15 πόντους: Η καλλονή σύντροφος του Light μοιάζει με ακριβοπληρωμένο μοντέλο

October 5, 2023

25 ετών, χορεύτρια, με νύχια 15 πόντους: Η καλλονή σύντροφος του Light μοιάζει με ακριβοπληρωμένο μοντέλο


Διαφ.

Ο Light είναι δημοφιλής τράπερ και ιδιαίτερα αγαπητός στη νέα γενιά που λατρεύει τα τραγούδια του. Ο νεαρός καλλιτέχνης εδώ και λίγο καιρό διανύει την καλύτερη φάση στην προσωπική του ζωή, καθώς έχει βρει τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο μίας κούκλας και εκρηκτικής κοπέλας.

Ο διάσημος τράπερ ήταν μέχρι το 2021 σε σχέση για 4 χρόνια με μια κοπέλα και είχε αναφερθεί αρκετές φορές σε συνεντεύξεις του για το πώς νιώθει για εκείνη. Η σχέση τους τελείωσε και μετά από ένα μεγάλο διάστημα στο οποίο δεν είχε υπάρξει κάποια αναφορά για κοπέλα με την οποία να είναι μαζί, ο Light αποφάσισε με τον τρόπο του να επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι με μια εντυπωσιακή ξανθιά χορεύτρια.

Ο λόγος για την Άννα Θεοδωρίδη, μια 25χρονη κοπέλα που έχει σπουδάσει Ψυχολογία, αλλά τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως χορεύτρια και μέσα από αυτό το επάγγελμα γνωρίστηκε με τον Χρήστο Ιωαννίδη, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Nerogreco.

Σε μια ανάρτησή της, μάλιστα, ο τράπερ εχει σχολιάσει «Τυχερός ο Light», δείχνοντας πως καταλαβαίνει ότι δε μπορεί να αποφύγει τη δημοσιοποίηση αυτής της σχέσης, άρα προτιμάει να το πει ο ίδιος με τον τρόπο του.

Άλλωστε, τις τελευταίες εβδομάδες οι δυο τους έχουν ανεβάσει πολλά stories που είναι μαζί για φαγητό, για ποτό ή στο αμάξι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XTC (@xtc_studios)


Πηγή