Έγινε μαυρομάλλα, εξαφανίστηκε από την tv: Η Πετρούλα δεν έχει καμία σχέση με to κορίτσι που έλεγε τον καιρό

October 6, 2023

Έγινε μαυρομάλλα, εξαφανίστηκε από την tv: Η Πετρούλα δεν έχει καμία σχέση με to κορίτσι που έλεγε τον καιρό


Διαφ.

Η Πετρούλα Κωστίδου είχε κάνει δυναμική εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση, παρουσιάζοντας το δελτίο καιρού στο Star, γεμάτη τσαχπινιά και νάζια.

Πώς είναι και που βρίσκεται σήμερα όμως η Πετρούλα;

Η Πετρούλα Κωστίδου τον Φεβρουάριο θα γίνει 35 χρόνων κι έχει ήδη πάρει το πτυχίο της στην ψυχολογία, ενώ περιμένει το μεταπτυχιακό της. Η ίδια κρατάει χαμηλούς τόνους, γι’ αυτό κι έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στις σπουδές της, αναμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Η μητέρα της Ειρήνη-Μαρία Παπαδάκη, που ζει μόνιμα στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, μίλησε για πρώτη φορά στην ΟΝ time και τη Σάσα Σταμάτη για το μοναχοπαίδι της, το πανέμορφο κορίτσι που γνωρίσαμε από τον καιρό στο Star, και την πορεία της.

«Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου. Νιώθω όπως θα ένιωθε κάθε μάνα που το παιδί της προοδεύει. Αυτήν τη στιγμή είναι μια άριστη φοιτήτρια. Εγώ είμαι εδώ και την υποστηρίζω. Ό,τι θέλει, είμαι εδώ. Η μαμά είναι εδώ για την εξέλιξή της. Η Πετρούλα ήταν πάντα μετρημένη, δεν προέτρεχε σε σκέψεις. Κάνει αυτό που κάνει και εκ του αποτελέσματος κρίνεται η εξέλιξη του επαγγέλματος που έχει επιλέξει να κάνει. Η εξέλιξή της θα φανεί από αυτό.

Η Πετρούλα πιστεύει σε αυτά που κάνει. Το παιδί αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εγρήγορση. Διαβάζει δεκαοκτώ ώρες την ημέρα. Η Πετρούλα ήταν πάντα αξιοπρεπής στη δουλειά της. Έχει γράψει ιστορία στον καιρό. Αυτά όμως έγιναν όταν ήταν δεκαοκτώ χρόνων. Τώρα δείχνουμε στην κοινωνία πως εξελισσόμαστε, όχι μόνο η Πετρούλα, αλλά όλα τα παιδιά, κι εμείς».


Πηγή