Το ζει μόνη της στο ασανσέρ: Η Κατερίνα Στικούδη με φουσκωμένη κοιλίτσα τόλμησε, το έκανε & κάνει το γύρο του διαδικτύου

October 6, 2023
Η Κατερίνα Στικούδη ζει μόνη της στο ασανσέρ και έχει μια φουσκωμένη κοιλίτσα. Αυτή η τόλμη της να το κάνει και να το μοιραστεί στο διαδίκτυο έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεων.

Το ζει μόνη της στο ασανσέρ: Η Κατερίνα Στικούδη με φουσκωμένη κοιλίτσα τόλμησε, το έκανε & κάνει το γύρο του διαδικτύου


Διαφ.

Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερο χρόνο σημείο της ζωής της, ανυπομονώντας να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Η ευχάριστη ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε προς το κοινό από την ίδια την τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Europride 2023 στη Μάλτα. Κατά την εμφάνισή της, η Κατερίνα άνοιξε την μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα και εκεί αποκάλυψε τη χαρμόσυνη είδηση.

Έχω και έναν επιπλέον λόγο να θέλω να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος. Σε πέντε μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα είχε πει η Κατερίνα Στικούδη και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

width=866

Κατερίνα Στικούδη: Το νέο βίντεο στο Instagram

Το απόγευμα της Τετάρτης, στις 5 Οκτωβρίου, η τραγουδίστρια επικοινώνησε με τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαμοιράζοντας ένα νέο βίντεο. Στο βίντεο, φαίνεται να χορεύει μπροστά από έναν καθρέφτη, ποζάροντας με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ακολουθεί το βίντεο:


Πηγή