Σύζυγος του Δ. Γιαννακόπουλου & κουνιάδα της Μελέτη: Η Ιωάννα Μαροσούλη παραδίδει μαθήματα στυλ σε κάθε της εμφάνιση

October 7, 2023

Σύζυγος του Δ. Γιαννακόπουλου & κουνιάδα της Μελέτη: Η Ιωάννα Μαροσούλη παραδίδει μαθήματα στυλ σε κάθε της εμφάνιση


Διαφ.

Το Panik Concert 2023 αποτέλεσε ένα εντυπωσιακό μουσικό γεγονός που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» την Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου. Στο event παρευρέθηκαν οι ιδρυτές της Panik, Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης και Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και πολλοί καλεσμένοι από διάφορους τομείς, όπως η μουσική, η υποκριτική, οι επιχειρήσεις, τα ραδιόφωνα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Panik Concert 2023: Τεράστιο μουσικό event

Στη σκηνή ανέβηκαν 35 καλλιτέχνες από την μουσική οικογένεια της Panik, παρουσιάζοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, συνοδευόμενοι από μια 40μελή ορχήστρα υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παναγιώτη Μπρακούλια. Επίσης, προσέφεραν εκπλήξεις, παρουσιάζοντας αγαπημένα τραγούδια σε ντουέτα.

Εκείνο το βράδυ, η Ιωάννα Μαροσούλη, αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, έκανε μια εμφάνιση στο event. Φόρεσε ένα μίνι μαύρο, εφαρμοστό φόρεμα με ρίγες στο τελείωμα, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε στυλ 70s και μαύρο blazer. Η Ιωάννα Μαροσούλη είναι γνωστή για τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της και είναι σύζυγος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ακολουθεί φωτογραφία της εντυπωσιακής εμφάνισης:


Πηγή