Ραγίζει καρδιές ο Άρης Τσάπης: «Και σκ@τά καθαρίζω για τη γυναίκα και το παιδί μου»

October 8, 2023

Ραγίζει καρδιές ο Άρης Τσάπης: «Και σκ@τά καθαρίζω για τη γυναίκα και το παιδί μου»


Διαφ.

Ο Άρης Τσάπης, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”, σε συνέντευξή που παραχώρησε, έκανε μια συγκινητική δήλωση για την οικογένεια του.

Η πορεία του Άρη Τσάπη μετά το “Ευτυχισμένοι Μαζί”

Μέσα από διάφορα βίντεο που αναρτά συχνά στο TikTok, λέγοντας ανέκδοτα στους ακόλουθούς του, έχει αναφερθεί κάποιες φορές στην εργασία του σε μία ταβέρνα στη Σέριφο, κάνοντας επίσης γνωστό ότι σε ξενοδοχείο του ίδιου κυκλαδίτικου νησιού εργάζεται και η γυναίκα του Ειρήνη, με την οποία έχουν αποκτήσει τον γιο τους, Φίλιππο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι σε κάποιους δεν άρεσε το γεγονός ότι ο Αρης, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει και στο σίριαλ «Οι συμμαθητές», έβαλε στην άκρη την υποκριτική για να δουλέψει στο σέρβις μιας ταβέρνας, κάτι που εξέφρασαν σε σχόλιά τους.

Ο Άρης Τσάπης απαντά σε όσους σχολιάζουν τη δουλειά που επέλεξε το καλοκαίρι

Απαντώντας στα σχόλια αυτά ο ηθοποιός, επεσήμανε «βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα… Δεν με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου… Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα…”. Η ταβέρνα, σκέψου, είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου…Δεν μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός. Αυτό αποβάλετέ το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι. Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω. Αυτά! Καλή συνέχεια».


Πηγή