Σπαράζει ο Νικηφόρος: «Παραλίγο να παντρευτώ και να γίνω πατέρας, αλλά όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει»

October 8, 2023

Σπαράζει ο Νικηφόρος: «Παραλίγο να παντρευτώ και να γίνω πατέρας, αλλά όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει»


Διαφ.

Ο Νικηφόρος, μέσα από συνέντευξή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, αποκάλυψε μερικές προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής του. Αποκάλυψε ότι είχε φτάσει πολύ κοντά στον γάμο, αλλά, δυστυχώς, η σχέση του δεν κατέληξε εκεί. Ακόμα μίλησε για την αγάπη που είχε για τον γνωστό τραγουδιστή Νίνο.

Νικηφόρος: Τα όσα ανέφερε

«Όταν θέλεις, βρίσκεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή. και διάθεση για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε κάνουν χαρούμενο. Οπότε, ναι, προσπαθώ να δημιουργώ χρόνο για μένα. Το ενδεχόμενο να κάνω τη δική μου οικογένεια, όχι απλά έχει περάσει από το μυαλό μου, κόντεψε και να συμβεί. Αλλά… όταν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει. Ήμουν σε μια σχέση η οποία οδηγούσε στον γάμο», τόνισε αρχικά .

«Ο Νίνο είναι ένας καλλιτέχνης που μου άρεσε από πολύ μικρό παιδί. Τον αγαπούσα καλλιτεχνικά και τώρα τον αγαπώ και σαν άνθρωπο», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Νικηφόρος: «Σύντροφός μου μου έβαλε το δίλημμα “καριέρα ή οικογένεια”, διάλεξα την καριέρα»

Ο Νικηφόρος Βυθούλκας μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε στον μεγάλο έρωτα που έζησε στο παρελθόν.

«Έχω ζήσει μεγάλο έρωτα και είμαι ευγνώμων για αυτό. Έχω γράψει και τραγούδι για αυτόν. Δεν ήμουν αυτός που έδινε τέλος στη σχέση, αλλά την τελευταία φορά το έκανα εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει σε προηγούμενες σχέσεις του, δήλωσε: «Σύντροφός μου μου έβαλε το δίλημμα “καριέρα ή οικογένεια”. Όταν σου βάζεις ο άνθρωπός σου τέτοια στοιχεία στη συζήτηση είναι πρόβλημα. Διάλεξα την καριέρα».

Ακολουθεί απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή