Δεν θα δει ποτέ το εγγόνι της: Χαρμολύπη για Ντάνο 10 μέρες μετά τον χαμό της μαμάς του, έγκυος η σύζυγός του

October 8, 2023

Δεν θα δει ποτέ το εγγόνι της: Χαρμολύπη για Ντάνο 10 μέρες μετά τον χαμό της μαμάς του, έγκυος η σύζυγός του


Διαφ.

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση περιμένουν το πρώτο παιδί τους, σύμφωνα το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα Real Life, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που υπήρχαν τόσο καιρό.

Ειδικότερα, η έντονη φημολογία ξεκίνησε την ημέρα που το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στον ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, όπου η Δήμητρα εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά.

Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη για το πρώτο παιδί των Γιώργου Αγγελόπουλου και Δήμητρας Βαμβακούση

Ακολούθησε η δήλωση του Πέτρου Νάζου στις τηλεοπτικές κάμερες, όταν αποκάλυψε πως το μοντέλο είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, με το ζευγάρι να τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ η πρώην παίκτρια του survivor, σε πρόσφατες δηλώσεις της, ενοχλήθηκε όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το αν είναι έγκυος.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ για πολύ μεγάλο διάστημα δεν είχαν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, παρόλο που οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν αρκετά συχνές.

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση βρίσκονται σε πένθος

Αυτό το διάστημα, έχουν αποστασιοποιηθεί από τα media, διανύοντας περίοδο πένθους, καθώς μετά το γάμο, “έφυγε” από τη ζωή η μητέρα του ηθοποιού και νικητή του survivor 2017.

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση περιμένουν το πρώτο τους παιδί


Πηγή