«Τα πλήρωσε όλα αυτός μπροστά στην παρέα, αλλά όταν μείναμε μόνοι στο αυτοκίνητο μου ζήτησε το μερίδιό μου»

October 8, 2023

«Τα πλήρωσε όλα αυτός μπροστά στην παρέα, αλλά όταν μείναμε μόνοι στο αυτοκίνητο μου ζήτησε το μερίδιό μου»


Διαφ.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη έκανε μία αποκάλυψη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, προχθές, Παρασκευή, το πρωί, με αφορμή τα όσα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου πως ήταν σε σχέση με έναν πολύ ευκατάστατο κύριο, αλλά τελικά πλήρωνε τα πάντα η ίδια.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη αγαπά τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της

Όπως υπογράμμισε «ευτυχήσαμε σαν γενιά να ζήσουμε -γιατί εγώ τους αγαπώ τους άνδρες, τον πατέρα μου, τον αδερφό μου και τους συντρόφους μου- και με ενδιαφέρει να είναι σωστός. Ευτυχώς που ξεπεράσαμε αυτό ότι ο άνδρας θα κερνά και θα τα πληρώνει όλα. Είπαμε και λίγο ότι βγήκαμε και εμείς στη δουλειά και τα λοιπά και όταν αγαπάς τον άλλον αντιλαμβάνεσαι όταν πονά η τσεπούλα του ή όταν μπορεί ή όταν σε αγαπά και έχει καλή διάθεση ή όταν μπορεί να μην κάνει πράγματα γιατί δεν βγαίνει».

Η αντίστοιχη εμπειρία της Αφροδίτης Γραμμέλη

Και πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη, σχολι’αζοντας τα όσα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, «για να καταλάβετε πόσο κακός μπορεί να είναι ο άνθρωπος, εμένα μου έχει τύχει άντρας να πληρώσει μπροστά στην παρέα τα έξοδα και να μου πάρει το μερίδιο στο αμάξι στο πάρκινγκ ρε φίλε. Και γύρισα με τα πόδια από την Βουλιαγμένη από τα νεύρα μου. Όχι απλά χώρισα και γεια. Δεν θέλω να πω τι έκανα, αλλά πραγματικά υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι. Εκεί τα πετάς στα μούτρα και λες πάρε και τα δικά σου ρε φίλε».


Πηγή