«Η γυναίκα που λάτρεψα έπεσε νεκρή ξαφνικά»: Το δράμα του Αλέξη Κούγια και η σπαρακτική εξομολόγηση

October 8, 2023

«Η γυναίκα που λάτρεψα έπεσε νεκρή ξαφνικά»: Το δράμα του Αλέξη Κούγια και η σπαρακτική εξομολόγηση


Διαφ.

Ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα, μίλησε για τον πρώτο του γάμο, που έληξε με τραγικό τρόπο, αλλά και στο ατύχημα που τον καθήλωσε επί 19 μήνες.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα του Αλέξη Κούγια

Όπως υπογράμμισε ο ποινικολόγος «στα 18 μου είχα ένα ατύχημα με μηχανή που με καθήλωσε επί δεκαεννέα μήνες σε πλήρη ακινησία στο ΚΑΤ. Αν παρατηρήσετε το κεφάλι μου, θα διακρίνετε τα σημάδια όπως και τις ουλές που υπάρχουν ακόμα στα χέρια μου. Τότε νόμιζα ότι τελείωσαν όλα. Αναγκάστηκα να εγκαταλείψω μια πολύ σημαντική καριέρα ποδοσφαιριστή στην Α’ Εθνική».

Σχετικά με τον πρώτο του γάμο, ο Αλέξης Κούγιας επεσήμανε «η πρώτη μου γυναίκα σκοτώθηκε δύο μήνες μετά τον γάμο μας. Τότε ήμουν τριάντα δύο ετών. Ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα. Ήταν μια καλλονή με απίστευτη μόρφωση, παιδεία και κουλτούρα. Το εξομολογούμαι για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ήταν Ιταλοϊσραηλίτισσα. Παντρευτήκαμε με πολύ μεγάλες δυσκολίες, γιατί ο πατέρας της ήταν φανατικός Ισραηλίτης».

Ο Αλέξης Κούγιας μετέτρεψε τον πόνο σε εργασία

Και συμπλήρωσε «κατάφερα να σταθώ στα πόδια μου, ασχολούμενος αποκλειστικά με τη δουλειά. Έκανα ό,τι είχα κάνει μετά από το δικό μου ατύχημα, γιατί δεν σας κρύβω ότι και οι εξαιρετικές σπουδές μου οφείλονταν ως ένα βαθμό στο ότι ήμουν καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο. Μετά το τραγικό δυστύχημα της συζύγου μου, μετέτρεψα τον πόνο σε εργασία. Έφυγα από το σπίτι όπου μέναμε στην Εκάλη και εγκαταστάθηκα σε ένα ξενοδοχείο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, δίπλα από τα δικαστήρια. Δούλευα συνεχώς. Έπειτα, χρησιμοποιούσα έναν χώρο του γραφείου μου, στην οδό Σταδίου, ως υπνοδωμάτιο».


Πηγή