Πανέμορφη με πουκάμισο 320€: Η σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα παρέδωσε μαθήματα στιλ, η σπάνια έξοδος του ζευγαριού

October 8, 2023

Πανέμορφη με πουκάμισο 320€: Η σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα παρέδωσε μαθήματα στιλ, η σπάνια έξοδος του ζευγαριού


Διαφ.

Ο Γιώργος Νταλάρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Άννα, έκαναν μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, στο Θέατρο Μικρό Άνεσις, στην επίσημη πρεμιέρα «Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο δικός μου Αρθούρος».

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1983, μέσω των social media, μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Ο Γιώργος Νταλάρας σε δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Γιώργος Νταλάρας δημόσια εμφάνιση

Πρόσφατα, ο καλλιτέχνης πραγματοποίησε συναυλία στο Ηρώδειο, μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και τη Μυρτώ Βασιλείου, όπου εντυπωσίασαν τους θεατές.

Ειδικότερα, ένα αφιέρωμα του Μελωδία 99.2 στη φωνή του Γρηγόρη Μπιθικώτση, φιλοξένησε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Νταλάρα και ερμηνευτές τον ίδιο μαζί με τους Φωτεινή Βελεσιώτου, Γιάννη Διονυσίου, Γιάννη Κότσιρα, Δημήτρη Μπάση, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Μπάμπη Στόκα και Ασπασία Στρατηγού.

Παρούσα ήταν και η σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα, η οποία φόρεσε ένα πουκάμισο σε φωτεινό χρώμα του οίκου Jacquemus, το οποίο είναι sold out και κοστίζει 320 ευρώ και το συνδύασε με λευκό παντελόνι και chunky πέδιλα.

Το εντυπωσιακό πουκάμισο της συζύγου του Γιώργου Νταλάρα

Ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του


Πηγή