Είναι 21 χρόνια μαζί, έχουν 2 παιδιά: Η “άγνωστη” σύζυγος του Λευτέρη Ελευθερίου που μένει μακριά από τα φώτα

October 9, 2023

Είναι 21 χρόνια μαζί, έχουν 2 παιδιά: Η “άγνωστη” σύζυγος του Λευτέρη Ελευθερίου που μένει μακριά από τα φώτα


Διαφ.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου προσπαθεί να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά του, γι’ αυτό ελάχιστες φορές τον έχουμε δει σε δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, αν και οι δυο τους είναι μαζί 21 χρόνια.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι κοντά στην οικογένειά του

Όπως έχει υπογραμμίσει ο ηθοποιός για τη σύζυγό του, σε παλιότερη συνέντευξή του “από τα 23 μου έχω μια μεγάλη σχέση, χωρίς να έχουμε χωρίσει ποτέ και η γυναίκα μου είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος, που με έχει βοηθήσει πολύ – και στη δουλειά και στα πολύ δύσκολα χρόνια. Πάντα με στήριζε και μου έλεγε ότι πρέπει να συνεχίζω να κάνω αυτή τη δουλειά. Την οικογένεια την απολαμβάνω και αυτό που μου δείχνει η συμπεριφορά μου είναι ότι δεν το έχω μετανιώσει. Είμαι παρών – όσο μπορώ και σε πρακτικό επίπεδο: να μαγειρεύω, να βγάζω βόλτα τα παιδιά, να τους διαβάζω παραμύθια, να τους μαθαίνω τις πρώτες λέξεις, να είμαι κοντά στα πρώτα τους βήματα, να τους μαθαίνω ποδήλατο, να ξεχωρίζουν τον ήλιο από το φεγγάρι. Δεν θέλω να γυρίσω πίσω τη ζωή μου και να πω ότι δεν πρόλαβα να μιλήσω με τα παιδιά μου. Θα ήταν πλήγμα για μένα. Αυτό θεωρώ ότι το έχω κερδίσει, γιατί ο γιος μου με εμπιστεύεται το ίδιο με τη μαμά του”.

Η σύζυγος του Λευτέρη Ελευθερίου

Η σύζυγος του ηθοποιού, Τατιάνα Καλαντζή, είναι επίσης ηθοποιός, youtuber και μαμά δύο υπέροχων παιδιών, του Ιάσονα και της Μυρσίνης.

Λευτέρης Ελευθερίου σύζυγος

Λευτέρης Ελευθερίου σύζυγος


Πηγή