«Είσαι ιέρεια ακόμη και με τις πυτζάμες»: Η Μαρία Σολωμού βγήκε μ’αυτά τα ρούχα στους δρόμους & προκάλεσε σάλο

October 9, 2023

«Είσαι ιέρεια ακόμη και με τις πυτζάμες»: Η Μαρία Σολωμού βγήκε μ’αυτά τα ρούχα στους δρόμους & προκάλεσε σάλο


Διαφ.

Το μαύρο κοστούμι με λευκές ρίγες, που θυμίζει πυτζάμα, επιλέγει η Μαρία Σολωμού για την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Η προσωπικότητα της είναι αφοπλιστικά ειλικρινής, αντισυμβατική και ταλαντούχα. Όπως και να την περιγράψεις, η Μαρία αντιδρά με φυσικότητα, καθώς έχει υιοθετήσει αυτά τα χαρακτηριστικά στον προσωπικό της κόσμο.

Η ηθοποιός, που έχει βγει εδώ και πολλά χρόνια από την άνεση της, συμμετέχοντας ως καθηγήτρια στο Fame Story, δεν φοβάται να ανοίξει την καρδιά της και να μιλήσει ακόμα και για τον έρωτα, μέσω του δικού της podcast. Παραμένει αληθινή στον εαυτό της και μας δείχνει πόσο την αγαπάμε.

Τα σχόλια στα κοινωνικά μέσα:

Στο πλαίσιο του Σαββατοκύριακου και αφού έκανε μια παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Μαρία διασκέδασε με τους φίλους της, αφήνοντας τον φακό να την απαθανατίσει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Ένας από τους followers της σχολίασε πολύ εύστοχα ότι ακόμα και με πιτζάμα, η Μαρία εκπέμπει μια αίσθηση ιέρειας, καθώς η προσωπικότητά της ακτινοβολεί πάντα. Αυτό το σχόλιο δεν θα μπορούσε να είναι πιο ακριβές, αφού αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο η Μαρία αποπνέει σεβασμό.

Μια άλλη follower εξέφρασε την αγάπη της για τη Μαρία και την ενίσχυσε στην προώθηση της γυναικείας δύναμης, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικό είναι να μεταφέρονται αυτά τα μηνύματα τόσο στα social media όσο και εκτός αυτών.

Ακολουθούν κάποια από τα σχόλια: 


Πηγή