Γιώργος Σουξές: «Στις δουλειές ζητάω πάντα φυσιολογικά χρήματα, δεν υπήρξα ποτέ καβαλημένος»

October 9, 2023
Στις εργασίες, πάντα απαιτώ δίκαιο αμοιβή, ποτέ δεν ήμουν εκμεταλλευμένος.

Γιώργος Σουξές: Στις δουλειές ζητάω πάντα φυσιολογικά χρήματα, δεν υπήρξα ποτέ καβαλημένος


Διαφ.

Ο Γιώργος Σουξές παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στην τηλεοπτική του επιστροφή αλλά και στις Άγριες μέλισσες του ΑΝΤ1. Ακόμη μίλησε για το κασέ του και όπως τόνισε ζητάει πάντα φυσιολογικά χρήματα και δεν υπήρξε ποτέ καβαλημένος.

-Μιλήστε μου για τον τηλεοπτικό σας ρόλο στη σειρά Ναυάγιο του Mega.

Είμαι ενθουσιασμένος με τον νέο μου ρόλο σ’ αυτήν την υπέροχη σειρά του Mega. Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα εδώ και αρκετό καιρό και εύχομαι η σειρά μας να ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό. Κάνω έναν παπά που ζει στην Κρήτη το 1966 και χάνει το παιδί του στο ναυάγιο. Είναι αρκετά ενδιαφέρουσα η ιστορία, όπως και όλων των ηρώων.

-Καταφέρνετε πάντα να παίζετε σε σειρές που γίνονται επιτυχίες, όπως στις Άγριες μέλισσες κλπ. Βαδίζετε με το ένστικτό σας;

Πάντα ακολουθώ το ένστικτό μου. Είμαι τυχερός γιατί με θυμούνται οι σκηνοθέτες κι έτσι με καλούν στις δουλειές τους. Παίζει ρόλο βέβαια το ότι δίνω την ψυχή μου, θεωρώ ότι είμαι πάντα διαβασμένος και προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου. Επίσης ζητάω πάντα φυσιολογικά χρήματα, δεν υπήρξα ποτέ καβαλημένος όσον αφορά το κασέ μου.

-Μετά τις Άγριες Μέλισσες ωστόσο, σίγουρα το κασέ σας θα εκτοξεύθηκε…

Ναι φυσικά και ανέβηκε η αμοιβή μου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ζητούσα υπερβολικά λεφτά για μια επόμενη δουλειά μου. Ζητάω πάντα τα χρήματα που θεωρώ ότι είναι ικανοποιητικά για τα δεδομένα που υπάρχουν κάθε φορά και στο θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση.


Πηγή