“Όταν ένα παιδί αυτοκτονήσει”: Στο Twitter γράφτηκε η πιο σκληρή αλήθεια για όσους χειροκροτούσαν τον Αχιλλέα Μπέο

October 10, 2023
Όταν ένα παιδί αποφασίζει να τερματίσει τη ζωή του: Στο Twitter αναφέρθηκε η πιο ανελέητη αλήθεια για όσους επαινούσαν τον Αχιλλέα Μπέο.

Όταν ένα παιδί αυτοκτονήσει: Στο Twitter γράφτηκε η πιο σκληρή αλήθεια για όσους χειροκροτούσαν τον Αχιλλέα Μπέο


Διαφ.

Ακόμη μία φορά ο Αχιλλέας Μπέος προκάλεσε τις εντυπώσεις, βάζοντας στόχο τον Στέφανο Κασσελάκη με τα ομοφοβικά του σχόλια.

Στο Twitter γράφτηκε η πιο σκληρή αλήθεια για όσους χθες το βράδυ χειροκροτούσαν τον Αχιλλέα Μπέο στο ομοφοβικό του παραλήρημα.

Από χθες το βράδυ ο Αχιλλέας Μπέος, με το ομοφοβικό του παραλήρημα, έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, με τα όσα είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη

Το κακό στην όλη υπόθεση είναι πως τα όσα εξωφρενικά και προκλητικά είπε ο Δήμαρχος του Βόλου που κέρδισε τις εκλογές από την πρώτη κιόλας Κυριακή, βρήκαν ανοιχτά… αυτιά στους κατοίκους της πόλης που έσπευσαν με ενθουσιασμό να τον χειροκροτήσουν, επιδοκιμάζοντας τα λεγόμενά του.

Σε αυτούς λοιπόν, απευθύνθηκε με ανάρτησή του στο Twitter, ένας τύπος, ο οποίος με δύο ποσταρίσματα είπε στην σκληρή αλήθεια…

Τι έγραψε;

Προς εσάς που χειροκροτήσατε ενώ ο Μπέος έλεγε για πού@@@δες: Όταν αύριο θα έχουμε ένα ακόμα περιστατικό bullying, όταν ένα ακόμα παιδί θα ντρέπεται τους συμμαθητές του, όταν ένα ακόμα παιδί αυτοκτονήσει, θα κοιμάστε ήσυχοι γιατί είστε άξιοι της μοίρας σας.

Το χειρότερο δεν είναι το ομοφοβικό παραλήρημα του Μπέου αλλά το χειροκρότημα που λαμβάνει από τους Βολιώτες. Και να σκεφτείς οτι πριν από λίγο καιρό ζητούσαν βοήθεια. Άξιοι της μοίρας σας.

width=725

Μπέος


Πηγή