Πέρασε σε ύψος τη μαμά της, σκέτο φιγουρίνι: Η 12χρονη κόρη της Πέγκυς Ζήνα μεγάλωσε & έγινε σωστή δεσποινίδα

October 10, 2023
Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα, που είναι 12 ετών, έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μια όμορφη νεαρή κυρία, υψώνοντας πάνω από τη μητέρα της.

Πέρασε σε ύψος τη μαμά της, σκέτο φιγουρίνι: Η 12χρονη κόρη της Πέγκυς Ζήνα μεγάλωσε & έγινε σωστή δεσποινίδα


Διαφ.

Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα, η Ηλέκτρα, μόλις έγινε 12 χρονών και είναι μία πανέμορφη έφηβη.

Η κόρη του επώνυμου ζευγαριού έγινε 12 ετών και έχει φτάσει σε ύψος τη μαμά της. Ο Γιώργος Λύρας με αφορμή τη γενέθλια ημέρα της κόρης τους, μοιράστηκε μια απίθανη κοινή τους φωτογραφία και μας άφησε με στόμα ανοιχτό.

Η μικρή Ηλέκτρα έχει μεγαλώσει πολύ και φαίνεται πως θα ξεπεράσει σε ύψος τη Πέγκυ Ζήνα.

width=797

Το μωρό μας έγινε 12❤️❤️❤️, έγραψε ο ευτυχισμένος μπαμπάς και πόσταρε φωτογραφία από το πάρτι της. Όπως θα δεις κι εσύ η Ηλέκτρα Λύρα είναι ένα χαριτωμένο κορίτσι και με αγάπη στη μόδα. Έχει αρχίσει πλέον να αποτινάσσει από πάνω της την παιδικότητα και όχι μόνο επειδή έτσι και αλλιώς βρίσκεται στο κατώφλι της εφηβείας αλλά και επειδή πλέον της αρέσουν άλλα πράγματα.

Πέγκυς Πέγκυς width=1080 Πέγκυς width=1080

Η Ηλέκτρα λατρεύει τον αθλητισμό, κάνει πολύ συχνά προπόνηση με την Κατερίνα Δαλάκα που είναι προσωπική φίλη της Πέγκυς Ζήνα και είναι πολύ καλή μαθήτρια, θέλοντας πάντα να κάνει περήφανους τους γονείς της.

Πέγκυς

Έχει πάρει το μανατζερικό από τον μπαμπά της, δεν ακούς εύκολα καλή κουβέντα από το μικρό Λυράκι. Νομίζω δεν θα γλιτώσω ποτέ. Δεν θέλει να γίνει τραγουδίστρια, θέλει μέχρι τώρα να σπουδάσει Οικονομικά και Μάρκετινγκ κι εύχομαι να μην αλλάξει γνώμη και να θέλει να γίνει τραγουδίστρια, έχει πει η τραγουδίστρια.


Πηγή