«Καταπέλτης» η Ζωή Κωνσταντοπούλου για Αχιλλέα Μπέο: «Όταν με βλέπει στα δικαστήρια φεύγει τρέχοντας»

October 10, 2023

«Καταπέλτης» η Ζωή Κωνσταντοπούλου για Αχιλλέα Μπέο: «Όταν με βλέπει στα δικαστήρια φεύγει τρέχοντας»


Διαφ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα“, σήμερα, Τρίτη και σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος για το Στέφανο Κασσελάκη, το βράδυ των εκλογών, ενώ τοποθετήθηκε και κατά της δικαστικής διαμάχης που έχει τα τελευταία χρόνια μαζί του.

Όταν ο Αχιλλέας Μπέος βλέπει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, φεύγει τρέχοντας

Όπως υπογράμμισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας «είμαι δικηγόρος των κατοίκων του χωριού Σταγιάτες, όπου ο Μπέος προσπάθησε να στερήσει το νερό με απειλές και εκβιασμούς. Εμείς κάναμε μήνυση μαζί με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη αλλά δεν ξέρω εάν ο κύριος Μπέος θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, γιατί συνήθως όταν με βλέπει εκεί, φεύγει τρέχοντας».

Και πρόσθεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου «είναι προβληματικό να εκλέγεται αυτός ο τύπος για τρίτη φορά δήμαρχος. Είναι μία πλάνη το ότι έχει κάνει έργα εκεί ο Μπέος, το 56% που τον ψήφισε είναι το 28% όταν έχουμε 50% αποχή. Το αν έκανε έργα ή όχι μπορεί να αποτιμηθεί, εμείς έχουμε ζητήσει στοιχεία. Είναι ένας τοπικός άρχοντας που εκφράζεται με χυδαιότητα, ύβρεις, μακρά σεξιστικό λόγο ενάντια στις γυναίκες, με βία, τραμπούκικη, μαφιόζικη συμπεριφορά και ομοφοβικό λόγο» και τον χαρακτήρισε «επιζήμιο πρόσωπο».

Η καταγγελία της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον Αχιλλέα Μπέο

Κλείνοντας η πολιτικός κατήγγειλε πως στο παρελθόν, ο Αχιλλέας Μπέος έχει προπηλακίσει γυναίκες στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου.


Πηγή