“Είμαι μαμά υιοθετημένων παιδιών που ερωτεύεται γυναίκες”: Γνωστή επιχειρηματίας ξεσπά για τον Αχιλλέα Μπέο

October 11, 2023

“Είμαι μαμά υιοθετημένων παιδιών που ερωτεύεται γυναίκες”: Γνωστή επιχειρηματίας ξεσπά για τον Αχιλλέα Μπέο


Διαφ.

“Γιατί τέτοια ρητορική μίσους, τι ακριβώς φοβάται;” διερωτήθηκε η γνωστή επιχειρηματίας Φωτεινή Παντζιά, σχολιάζοντας τις ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου.

Η επιχειρηματίας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι“όλες οικογένειες είναι”.

“Είμαι μία σκληρά εργαζόμενη μαμά δύο υιοθετημένων παιδιών, που τυγχάνει να έχει 1,60 μ. ύψος, να είναι μελαχρινή και να ερωτεύεται γυναίκες”, ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Παντζιά, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

“Πώς είναι δυνατόν κάποιος να θυμώνει μαζί μου; Θυμώνει γιατί δεν είμαι πολύ ψηλή; Θυμώνει γιατί έχω μία σπουδαία οικογένεια με πολλή αγάπη που παρεμπιπτόντως η μαμά ερωτεύεται γυναίκες; Και πόσο αφορά κάποιον αυτό; Πού του κάνουμε κακό; Αναρωτιέμαι από πού πηγάζει αυτός ο θυμός; Γιατί τέτοια ρητορική μίσους, τι ακριβώς φοβάται; Τι μπορώ να κάνω εγώ και κάθε άνθρωπος στο σπίτι του Μπέου, στα παιδιά του, στη γυναίκα του; Έχω μεγάλη απορία”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Επιλογή είναι να μην φοβηθώ κανέναν Μπέο”

“Τον ακούω από χθες να λέει ότι αυτός είναι αγράμματος και ένας άνθρωπος που δεν πήγε σχολείο. Και αυτό να το θεωρεί δικαιολογία. Και η μαμά μου αγράμματη ήταν, σκάλες καθάριζε αλλά ήξερε καλά να αγαπάει όλο τον κόσμο και να τον αγαπάει για αυτό που είναι όχι για αυτό που θα ήθελε ο καθένας να είναι”, τόνισε ακόμη η κ. Παντζιά.

“Ακούω για ομόφυλες οικογένειες, στρέιτ οικογένειες… οικογένειες είναι όλες. Με παιδιά, με αγάπη, με ανησυχίες, με φροντίδα, με νοιάξιμο, με συναίσθημα”, υπογράμμισε η επιχειρηματίας.

“Πραγματικά είναι ρητορική μίσους. Κι αν οπλιστεί ένας άνθρωπος με θυμό και με περιμένει αύριο, ποιος θα φταίει; Ο Μπέος είναι τόσο σίγουρος για τα παιδιά του; Αν θα βγουν ψηλά, αδύνατα, όμορφα, με γαλανά μάτια όπως τα θέλει; Σπουδαγμένα, μη σπουδαγμένα, να ερωτεύονται άνδρες, να ερωτεύονται γυναίκες;”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Παντζιά.

“Κάθε φορά μένω άφωνη. Πού ενοχλούνται αυτοί οι άνθρωποι. Θα ήθελα πάρα πολύ να βγει και να πει τι φοβάται αν κάποιος ερωτεύεται ομόφυλό του. Τι φοβάται αν υιοθετεί παιδιά ή κάνει παιδιά και τα αγαπά βαθιά. Πού του κάνει κακό”, συνέχισε.

“Δεν είναι προσανατολισμός, δεν είναι επιλογή. Επιλογή είναι να μην φοβηθώ κανέναν Μπέο και να υποστηρίξω τη ζωή μου γιατί αυτή είμαι”, τόνισε η επιχειρηματίας.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, η Φωτεινή Παντζιά δήλωσε ότι διαφωνεί με την τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη, τόσο την αρχική, στην οποία είπε ότι θέλει να αποκτήσει δύο γιους μέσω παρένθετης μητέρας, όσο και την εξήγηση που έδωσε στη συνέχεια.

“Αυτό που με ενόχλησε βαθιά ήταν ότι θέλει να μεταφέρει την προσωπικότητά του, λες και το παιδί είναι η συνέχειά του. Λες και έπρεπε για να αγαπάς ένα παιδί να έχει τα στοιχεία που εσύ θες”, είπε για την πρώτη δήλωση. Όσο για τη δεύτερη τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ότι θα είχε αναπάντητα ερωτήματα για τη διαπαιδαγώγηση μιας κόρης, η επιχειρηματίας σχολίασε: “Ούτε εγώ ήξερα για τον γιο μου, αναγκάστηκα να μάθω”.


Πηγή