Μετά από 2 χρόνια σχέση: Οριστικός χωρισμός για Γαία Μερκούρη & Άγγελο Λάτσιο, τα σημάδια που “έδειχναν” το τέλος

October 11, 2023

Μετά από 2 χρόνια σχέση: Οριστικός χωρισμός για Γαία Μερκούρη & Άγγελο Λάτσιο, τα σημάδια που “έδειχναν” το τέλος


Διαφ.

Τέλος στη σχέση τους έβαλαν, όπως όλα δείχνουν, η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος.

Οι φήμες που ήθελαν τον Άγγελο Λάτσιο και τη Γαία Μερκούρη να είναι ζευγάρι ξεκίνησαν πριν από περίπου 2 χρόνια και επιβεβαιώθηκαν λίγο μετά, αφού οι δυο τους άρχισαν να δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Πρωινό ΣουΣού», ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δεν είναι πλέον ζευγάρι, ύστερα από περίπου 2 χρόνια σχέσης. Βέβαια, το ζευγάρι ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες.

Τα σημάδια που έδειχναν ότι η σχέση τους περνάει κρίση

Η είδηση αυτή περί χωρισμού δεν προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, αφού αν είσαι follower είτε της Γαίας είτε του Άγγελου στο Instagram θα είχεις προσέξει πως τα δυο παιδιά είχαν πολύ καιρό να δημοσιεύσουν κοινή τους φωτογραφία σε σχέση με παλιότερα που ανέβαζαν στο προφίλ τους – κυρίως η Γαία – στιγμιότυπα από τις βόλτες τους και από τα ταξίδια τους. Μάλιστα, αυτό σχολιάστηκε και από την Ελένη Τσολάκη, η οποία κούγοντας το ρεπορτάζ του συνεργάτη της είπε πως κι εκείνης της είχε κάνει εντύπωση που η Γαία στα social media της εμφανιζόταν κυρίως μόνη της το τελευταίο διάστημα.

Η τελευταία κοινή τους φωτογραφία ήταν τον περασμένο Ιούλιο όταν η Γαία βρέθηκε στα Άχλα στην Άνδρο για να περάσουν μαζί λίγο χρόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, μιας και ο Άγγελος εργαζόταν στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που διατηρεί εκεί ο Μάκης Παντζόπουλος μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ η Γαία είχε πιο αυξημένες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς που πέρασε αφού ασχολείται πλέον ενεργά με το modelling.

Έτσι, εκείνες οι μέρες στα Άχλα ήταν και μια ευκαιρία για το ζευγάρι να περάσει λίγο χρόνο μαζί και γι’ αυτό στη λεζάντα της ανάρτησή της από τις διακοπές τους η Γαία έγραψε: «Μαζί» προσθέτωντας και ένα emoji σε σχήμα καρδιάς.
Βέβαια οι κοινές διακοπές τους – αν ισχύει και το ρεπορτάζ της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη – δεν βοήθησαν στο να λυθούν τυχόν προβλήματα που υπήρχαν στη σχεση τους.
Ένα άλλο γεγονός που έκανε αρκετούς να αναρωτηθούν αν υπήρχαν «σύννεφα» στα δυο παιδιά ήταν το γεγονός πως ο Άγγελος είχε πολύ καιρό να σχολιάσει κάποια από τις φωτογραφίες της Γαίας. Και μπορεί να μην ήταν τα σχόλιά του μακροσκελή αλλά πάντα δήλωνε την παρουσία του με κάποια emojis στην αγαπημένη του.
Όπως και να έχει, η Γαία και ο Άγγελος συνεχίζουν να είναι φίλοι στα social media, ενώ κανείς από τους δυο δεν έχει διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες, κάτι που σημαίνει πως – αν όντως χώρισαν – έγινε σε ήρεμους τόνους.


Πηγή