Επιτέλους, ευχάριστα νέα: Ο αγαπημένος Βασίλης Καρράς παίρνει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο – Έξαλλη η οικογένειά του

October 13, 2023

Επιτέλους, ευχάριστα νέα: Ο αγαπημένος Βασίλης Καρράς παίρνει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο – Έξαλλη η οικογένειά του


Διαφ.

Όπως αποκάλυψε με ρεπορτάζ της η εφημερίδα Espresso, τις τελευταίες ημέρες ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο δίνοντας μεγάλη μάχη για τη ζωή του. Ωστόσο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο από την εκπομπή “Το Πρωινό”, ο τραγουδιστής αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στο σπίτι του, καθώς τα τελευταία αποτελέσματα των εξετάσεων είναι καλύτερα.

Βασίλης Καρράς: Παίρνει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο αγαπημένος τραγουδιστής «συνεχίζει φυσικά τη μάχη που δίνει», ενώ όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, η οικογένειά του είναι απογοητευμένη και εκνευρισμένη με τίτλους και δημοσιεύματα, που κατά καιρούς βγαίνουν και αφορούν την πορεία της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Είναι απόλυτα προσωπικά δεδομένα. Ο άνθρωπος ευτυχώς είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα ζωντανός. Περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του δύσκολη, που δεν το έχει κρύψει ούτε ο ίδιος, ούτε οι δικοί του, τους τιμά», είπε σχετικά με το θέμα, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή του, ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Πηγή