«Ντρέπομαι που κάθομαι εδώ»: Αδιανόητο ξέσπασμα από τον Κουδουνάρη – Φώναζε & έφυγε έξαλλος από το πλατό

October 13, 2023

«Ντρέπομαι που κάθομαι εδώ»: Αδιανόητο ξέσπασμα από τον Κουδουνάρη – Φώναζε & έφυγε έξαλλος από το πλατό


Διαφ.

Ξέσπασμα Κουδουνάρη: Χαμός στο πλατό του “My Style Rocks” με αφορμή την εμφάνιση της Αμάντας Μανωλάκου. Ο γνωστός κριτής βγήκε εκτός εαυτού και αποχώρησε από το πλατό πετώντας το σακάκι του.

Αδιανόητο ξέσπασμα από τον Στέλιο Κουδουνάρη – Έφυγε από το πλατό

Τρομερή ένταση επικράτησε στο πλατό του «My Style Rocks» ανάμεσα στο Στέλιο Κουδουνάρη και την Αμάντα, μετά την υψηλή βαθμολογία που έλαβε από τις συμπαίκτριες της, για ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο σύμφωνα με τον σχεδιαστή δεν είχε κάποιο στυλιστικό ενδιαφέρον.

Στέλιος Κουδουνάρης

Το γεγονός που πυροδότησε την αντίδραση του Στέλιου Κουδουνάρη

Ο κριτής του “My Style Rocks” είπε έξαλλος στην Αμάντα Μανωλάκου: «Ντρέπεται και η μόδα. Εγώ ντρέπομαι που κάθομαι εδώ και σχολιάζω ένα φόρεμα. Θες να φύγεις, φύγε. Θες να μείνεις, φόρεσε κάτι! Τι συζητάμε; 3 και 4! Και συμμετέχουμε όλοι μαζί σε ένα σκετσάκι εδώ πέρα. Με ένα φόρεμα και σου βάζουν τριάρια και τεσσάρια! Κάποια στιγμή πρέπει να φωνάξω και εγώ εδώ πέρα. Τσακώνεστε όλες κάθε μέρα, σε όλα τα επεισόδια, για τους βαθμούς, για τα ρούχα! Και έρχεται ένα κορίτσι με ένα φόρεμα και γίνεται αυτό το πράγμα».

Τότε η Αμάντα Μανωλάκου αποχώρησε από το πλατό με τον κριτή να θυμώνει ακόμα περισσότερο και να αποχωρεί και εκείνος βγάζοντας το σακάκι του.

Αμάντα Μανωλάκου

«Ξέρω και εγώ να φεύγω από τα πλατό!», είπε ο Σ. Κουδουνάρης φωνάζοντας και πετώντας το σακάκι του.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

Οι φωνές έφυγαν και οι δυο τους ηρέμησαν με τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Αμάντα Μανωλάκου να επιστρέφουν στο πλατό και να παίρνουν την κριτική… από την αρχή.


Πηγή