Όλοι κοιτούσαν την καρφίτσα στο πέτο της: Η Ρούλα Κορομηλά πήγε έτσι στο Ηρώδειο & δίδαξε στιλ στα 66 της χρόνια

October 13, 2023

Όλοι κοιτούσαν την καρφίτσα στο πέτο της: Η Ρούλα Κορομηλά πήγε έτσι στο Ηρώδειο & δίδαξε στιλ στα 66 της χρόνια


Διαφ.

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, ο Σταμάτης Σπανουδάκης πραγματοποίησε μία μεγάλη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αφιερωμένη στον Αλέξανδρο τον Μακεδόνα. 28 χρόνια μετά, ο αγαπημένος συνθέτης συνάντησε επί σκηνής τον μοναδικό Βασίλη Σαλέα και το κοινό χειροκρότησε τους καλλιτέχνες.

Εκεί βρέθηκε και η Ρούλα Κορομηλά η οποία έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση. Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε με την κομψή εμφάνισή της, φορώντας ένα μονόχρωμο μαύρο σύνολο.

Ρούλα Κορομηλά: Η σπάνια total black εμφάνιση στο Ηρώδειο

Στο Ηρώδειο βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ρούλα Κορομηλά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια παρακολούθησε τη συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη με τίτλο “Για τον Αλέξανδρο” στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα total black σύνολο με oversized σακάκι και skinny παντελόνι και μαύρα mules. Κάτω από το σακάκι της φόρεσε ένα ιδιαίτερο μαύρο τοπ.

Ρούλα Κορομηλά

Οι λεπτομέρειες όμως που έκαναν τη διαφορά, ήταν τα κοσμήματά της στα οποία η Ρούλα Κορομηλά έχει αδυναμία. Ειδικότερα, στο look της έδωσε λάμψη με πέρλες και χρυσές αλυσίδες, ενώ στο πέτο της φόρεσε μια κομψή καρφίτσα κορόνα.

Ρούλα Κορομηλά

Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό έχοντας τονίσει τα μάτια της και με έντονο κραγιόν στα χείλη.

Ρούλα Κορομηλά


Πηγή