Μεθεύτηκε 3 μέρες μετά το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου: Η αιτία που δε μίλησε με τη Μάρω Κοντού για 22 χρόνια

October 14, 2023

Μεθεύτηκε 3 μέρες μετά το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου: Η αιτία που δε μίλησε με τη Μάρω Κοντού για 22 χρόνια


Διαφ.

Η Μαίρη Χρονοπούλου και η Μάρω Κοντού υπήρξαν χωρίς καμία αμφιβολία δύο από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου. Τα δύο αστέρια της Μεγάλης Οθόνης έγραψαν ιστορία με τις ερμηνείες τους ενώ η αγάπη του κόσμου προς τα πρόσωπά τους ήταν τεράστια.

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν πολύ καλές φίλες από το ξεκίνημα της καριέρας τους και για δεκαετίες προχώρησαν μαζί – κάτι που σταμάτησε απότομα περίπου 30 χρόνια πριν από το 2023.

Μάρω Κοντού και Μαίρη Χρονοπούλου χάθηκαν τελείως ενώ η δεύτερη είχε εκφράσει το παράπονό της το 2015 σε συνέντευξη που έδωσε στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Μάρω Κοντού ρωτήθηκε την ίδια περίοδο για την συγκεκριμένη δήλωση και περιορίστηκε στο να πει πως άλλαξε η διαδρομή τους.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Αρκετός κόσμος μας μπέρδευε με τη Μαίρη Χρονοπούλου. Ειδικά όταν ήμασταν γύρω στα 30, μας μπέρδευαν. “Καλό ταξίδι κυρία Χρονοπούλου”, μου είχαν πει στο αεροδρόμιο και είπα ευχαριστώ. Ήμασταν φίλες στα νιάτα μας, όταν ήμασταν στο Εθνικό θέατρο. Έχω να τη δω 22 χρόνια. Το ξέρω ότι παραπονέθηκε, δεν είδα τη συνέντευξή της, αλλά μου το είπαν. Κακώς παραπονέθηκε, αλλά όχι, δεν με στεναχώρησε» είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Μάλιστα απάντησε και για το πόσο καιρό έχουν να βρεθούν τονίζοντας: «Ε όχι βέβαια, με τη Μαίρη έχουμε να βρεθούμε 22 χρόνια, πολύ πριν το ατύχημα. Χαθήκαμε στη διαδρομή… Άλλος χαρακτήρας από εδώ, άλλος χαρακτήρας από εκεί. Άλλα τα ενδιαφέροντα του ενός και άλλα τα ενδιαφέροντα της άλλης. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω, έχουμε χαθεί, νομίζω δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Τη συμπαθώ, μαθαίνω τα νέα της…»

Οι δύο κυρίες είχαν συναντηθεί θεατρικά για μία και μοναδική φορά στο Δελφινάριο το 1992.

Δείτε το σπάνιο βίντεο:


Πηγή