«Όταν το έμαθα του τηλεφώνησα και του είπα καλά δεν ντρέπεσαι;» Η Μαρία Σολωμού ξεσπά για τον Μάριο Αθανασίου

October 14, 2023

«Όταν το έμαθα του τηλεφώνησα και του είπα καλά δεν ντρέπεσαι;» Η Μαρία Σολωμού ξεσπά για τον Μάριο Αθανασίου


Διαφ.

H Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη σε κοσμική εκδήλωση, όπου τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Mεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε και τον πρώην σύντροφό της Μαρίο Αθανασίου, αλλά και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον φημολογούμενο σύντροφό της, Mente Fuerte και τη Δανάη Μπάρκα.

«Δεν με αφορά η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους. Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, εγώ δεν έχω δει τίποτα και δεν μπορώ να μιλάω για άλλους. Είμαστε πολύ κοντά; Όσα λένε οι φίλοι μεταξύ τους…», ξεκαθάρισε η ηθοποιός.

Για το αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τη σχέση της με τον γνωστό ράπερ να περνάει κρίση, ανέφερε: «Εμένα δεν μου έχουν πει τίποτα για κρίση. Βρες μου έναν που θα μου πει μπροστά μου τι κάνω εγώ στη ζωή μου και θα του απαντήσω. Όποιος με πάρει τηλέφωνο θα του απαντήσω κατάλληλα.

Σας ορκίζομαι ότι δεν βλέπω τίποτα στο Internet για μένα, δεν γκουγκλάρω τον εαυτό μου, δεν ξέρω ποιος με βρίζει αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια άποψη, σε μια γνώμη αλλά δεν τα βλέπω για να μην ταραχτώ. Δεν ασχολούμαι. Το τι κάνω στη ζωή μου και πως το αντιμετωπίζω… I am sorry, έχω πει ότι δεν θα λέω» απάντησε η Μαρία Σολωμού.

Τι ανέφερε για τον Μάριο Αθανασίου

Ο γνωστός ηθοποιός Μάριος Αθανασίου πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς», όπου εκεί υποδύεται τον Φίλιππο, έναν καταπιεσμένο ομοφυλόφιλο.

Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε πως έμαθε για τον ρόλο του από την Αθηνά Οικονομάκου. Τότε τον πήρε τηλέφωνο και του είπε «δεν ντρέπεσαι; Είναι ρόλαρος!»


Πηγή