Ελένη Μενεγάκη: «Ρε παιδιά φέρτε μου χαρτομάντιλα» – Ξέσπασε σε κλάματα ο καλεσμένος της

October 14, 2023

Ελένη Μενεγάκη: «Ρε παιδιά φέρτε μου χαρτομάντιλα» – Ξέσπασε σε κλάματα ο καλεσμένος της


Διαφ.

Σε μια συγκινητική στιγμή στο πλατό της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε τον Γιώργο Σουξέ, τον οποίο φιλοξένησε για να συζητήσουν για τον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά “Το Ναυάγιο” του Mega.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, παρακολούθησαν ένα συγκινητικό αφιερωματικό βίντεο που είχε ετοιμάσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου για τον Γιώργο Σουξέ. Ο συγκινημένος ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά του και “λύγισε” από συγκίνηση μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό.

Γιώργος Σουξές: Ο διάλογος του με την Ελένη Μενεγάκη

Αρχικά, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε πως «Σε είδα να γελάς, να κρύβεσαι, να κλαις. Είσαι ένας κανονικός άνθρωπος με γνήσιες αληθινές αντιδράσεις».Στη συνέχεια, ο Γιώργος Σουξές απάντησε με δάκρυα στα μάτια: «Είχα ένα κοστούμι πολύ φινετσάτο αλλά δεν το φόρεσα γιατί ήταν σαν να υποδυόμουν ρόλο και ήρθα με τα καθημερινά μου ρούχα».

«Έκανες πάρα πολύ καλά γιατί όταν βρισκόμαστε εδώ στον δικό μου χώρο, θέλω ο άλλος που είναι δίπλα μου να αισθάνεται καλά. Όταν δεν με ξέρει, θέλω να πάρουμε τον χρόνο μας και να μην σκέφτεται τίποτα, έτσι να γνωριστούμε», ανέφερε ακόμη η γνωστή παρουσιάστρια.

Ο Γιώργος Σουξές συνέχισε λέγοντας: «Ρε παιδιά φέρτε μου ένα κουτί με χαρτομάντιλα, μόνο αυτό δεν περίμενα να ζήσω. Μου αρέσει γιατί θα πω την αλήθεια, σε αισθάνθηκα την ώρα που ήρθες και μπήκες σα να είχε μια αγωνία…».

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή