Με δερμάτινο σακάκι, μαύρο καλσόν & γόβες: Όλοι μιλούν για τη νέα εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή -«Το τερμάτισε»

October 14, 2023

Με δερμάτινο σακάκι, μαύρο καλσόν & γόβες: Όλοι μιλούν για τη νέα εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή -«Το τερμάτισε»


Διαφ.

H Δέσποινα Βανδή περνάει από τις καλύτερες στιγμές της ζωής της , τόσο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε κάθε της εμφάνιση δείχνει ευτυχισμένη και ερωτευμένη, ενώ δεν το κρύβει και στις δηλώσεις της.

Αποθέωση για Δέσποινα Βανδή

Η αγαπημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το καινούργιο τραγούδι της «Σε αγαπάω και δεν πάω καλά» και κυκλοφόρησε χθες και η αποκαλυπτική της φωτογράφιση για χάρη του τραγουδιού. Η Δέσποινα είναι εντυπωσιακή ενώ άφησε και τους θαυμαστές με το στόμα ανοιχτό καθώς ποζάρει μόνο με ένα δερμάτινο μαύρο σακάκι, μαύρο καλσόν και γόβες… Το εντυπωσιακό κορμί της όπως ήταν λογικό έκλεψε της παράσταση αφήνοντας τους φανς της με το στόμα ανοιχτό και με τα σχόλια στο Instagram να πέφτουν βροχή..

Απολαύστε την Δέσποινα Βανδή στο νέο της τραγούδι

Πως διατηρεί αυτό το κορμί

«Το πιο βασικό είναι να μην τρώμε βαριά το βράδυ. Αυτά που ξέρετε με ταβερνούλες έξω και τα τσιμπολογήματα, να τα ξεχάσετε αν θέλετε να χάσετε κιλά. Το σωστό είναι να φάτε μια σαλάτα και ένα ψητό. Οι καλοί συνδυασμοί πάντα βοηθάνε. Επίσης, τα γεύματα είναι πολύ σημαντικά.

Να μην παραλείπετε ποτέ τα γεύματα σας όταν κάνετε διατροφή. Θα πρέπει πάντα να έχετε το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, αρκεί να είναι σωστά αυτά που τρώτε. Και ενδιάμεσα μπορείτε να φάτε, αλλά πρέπει να είναι σωστά. Όχι να φάτε μακαρόνια με κιμά όταν κάνετε διατροφή! Θα φας μια μακαρονάδα χωρίς κιμά!», έχει πει η ίδια.


Πηγή