Την “τελείωσε” με 4 λέξεις: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έβαλε στη θέση της την Φλορίντα Πετρουτσέλι με μία ατάκα

October 14, 2023

Την “τελείωσε” με 4 λέξεις: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έβαλε στη θέση της την Φλορίντα Πετρουτσέλι με μία ατάκα


Διαφ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν άφησε αναπάντητες τις πρόσφατες δηλώσεις της Φλορίντα Πετρουτσέλι και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και ήταν καταπέλτης για τη Φλορίντα και όσα είχε πει για την ίδια.

Τι είχε πει η Φλορίντα Πετρουτσέλι

«Θέλω να πω κάτι, επειδή τυχαίνει και έχω συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα. Η Κωνσταντίνα είχε πάει στην Ελένη και είχε ζητήσει συγγνώμη, και είχε πει ότι ντρέπεται κάποιες φορές όταν συναντά παλιούς συνεργάτες της. Πέσανε όλοι να τη φάνε, πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικά. Τώρα νιώθω ότι πάει να κάνει κ@λοτούμπα και να υποστηρίξει αυτά που έκανε, να πει ότι είναι λάθη που της χρεώθηκαν αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς. Αυτό που λέει, ότι δεν υπάρχει εγχειρίδιο, ισχύει. Πράγματι, δεν υπάρχει εγχειρίδιο όταν ξεκινάς αυτή τη δουλειά, όπως και οποιαδήποτε δουλειά.

Υπάρχει όμως κάτι, που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία… Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν. Εγώ ήμουν μάρτυρας. Ίσως λόγω ηλικίας. Για όποιο λόγο και να τα έκανε, συμβουλευτικά της λέω ότι καλό θα ήταν, όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, να μη την ανοίγει αυτή την κουβέντα γιατί της γυρίζει μπούμερανγκ. Μπορεί πράγματι να είναι πολύ καλύτερος άνθρωπος…. Η Κωνσταντίνα πέρασε δύσκολα όταν βγήκε στην Ελένη, αλλά δε πέρασαν καλά κι εκείνοι που είχαν συνεργαστεί μαζί της… Μετά από αυτή τη συνέντευξη νιώθω ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα» είχε πει η Φλορίντα Πετρουτσέλι στο «Mega Καλημέρα».

Για να έρθει η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Ό,τι αισθάνομαι το λέω. Από εκεί και πέρα δεν έκανα καμία κ@λ@τούμπα, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε τις συνεργασίες σε αυτή τη ζωή. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος θα έλεγα».

Σχετικά με το γεγονός ότι σε κάθε της συνέντευξη η κουβέντα γυρνάει στο παρελθόν της στον Alpha η παρουσιάστρια σχολίασε: «Με έχει κουράσει αυτό πάρα πολύ. Δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Πολύς λόγος για το τίποτα».


Πηγή